Vuokraa leffoja iPhonella tai iPadilla

Julkaisemme Vuokraelokuvat-kategorian iPhonen ja iPadin Viaplay-sovelluksiin. Jos et löydä osiota, tulee sinun päivittää Viaplay-sovellus App Storen kautta. Et löydä kategoriaa lainkaan mikäli sinulla ei ole aktiivista tilausta. Voit lukea lisää vuokra- ja ostoleffojen toiminnasta alta.
_______________________________________________________________________________

Vuokraa elokuvia Viaplaysta iPhonellasi tai iPadillasi ja voit katsoa niitä niin monesti kuin haluat 48 tunnin ajan. Voidaksesi vuokrata elokuvia tulee sinun olla kirjautuneena sovellukseen ja tililläsi olla aktiivinen tilaus. Näin vuokraat elokuvia sovelluksella:

1. Kirjaudu Viaplay-sovellukseen. Mikäli sinulla ei vielä ole käyttäjätilä, voit luoda sen joko suoraan sovelluksen kautta tai kotisivuillamme.
  2. Kun olet Tutustu-välilehdessä valitse Vuokraelokuvat. Kategoria on näkyvissä ainoastaan jos sinulla on aktiivinen paketti.
  3. Valitse elokuva – täältä löydät tuoreet uutuudet, vanhemmat klassikot sekä leffat, jotka yksinkertaisesti on vain pakko nähdä.
  4. Jos olet jo asiakas, veloitus menee rekisteröidyltä maksukortilta. Mikäli olet taas asiakas iTunesin kautta, veloitetaan sinula Apple ID:täsi. HUOM! jos sinulla on vuokrakoodi tulee sinun tehdä vuokraus nettiselaimen kautta. Lue lisää alta.
  5. Kun olet suorittanut oston, voit katsoa elokuvan myös muilla tukemillamme laitteilla 48 tunnin ajan. Voit myös ladata elokuvan offline-tilaan, jolloin se on katsottavissa kahden vuorokauden ajan vuokrauksesta.
  6. Vinkki: Tilin asetuksista kotisivuillamme voit asettaa lapsilukon ostoille, jolloin vuokrauksia ei voi tehdä ilman valitsemaasi salasanaa.

VUOKRAKOODI
Kentän vuokrakoodeille löydät kotisivuiltamme, kun vuokraat elokuvia. Mene viaplay.fi/store ja valitse elokuva, jonka haluat vuokrata. Syötä saamasi koodi kenttään, jossa lukee ”Minulla on alennuskoodi” ja klikkaa ”Käytä”. Nyt voit katsoa elokuvan Viaplay-sovelluksesta iPhonella ja iPadilla sekä muilla tuetuilla laitteilla. Huomaa, että vuokrakoodi täytyy käyttää tietokoneen nettiselaimella.

PÄIVITÄ MAKSUTIEDOT
Maksutietoja voi päivittää ainoastaan tietokoneen kautta, kun olet kirjautuneena tilillesi kotisivuillamme. Muutoksia ei siis voi tehdä sovelluksen kautta. Kirjaudu sisään osoitteessa viaplay.fi, klikkaa oman nimesi kohdalta oikeasta yläkulmasta ja valitse ”Tilin yhteenveto” > ”Lisää maksutapa”.

OSTOELOKUVAT IPHONELLA JA IPADILLA
Näillä laitteilla ei ole ostoelokuvia tarjolla. Jos sinulla sen sijaan on jokin elokuva ostettuna toisen laitteen kautta, löydät sen ”Katso”-välilehdestä kohdasta ”Ostetut elokuvat”.

OSTA ITUNESIN KAUTTA
Vuokraelokuvien hinnasto iTunesin kauttaa saattaa erota omista hinnoistamme joillakin kymmenillä senteillä, sillä seuraamme iTunesin hinnastoa.