Voinko muuttaa kuvanlaatua iOS- ja Android-laitteilla?

Siirrettävät datamäärät Viaplayn katselussa riippuvat katseltavan sisällön kuvanlaadusta. Jos koet bufferointia ja latauskatkoja katelussa, tai jos haluat säästää dataa, voit manuaalisesti säätää kuvanlaatuun liittyviä asetuksia Viaplay-sovelluksesta.

1. Paina kolmea valkoista palkkia sovelluksen vasemmassa yläreunassa
      2. Valitse avautuvasta valikosta ”Asetukset”
      3. Kohdassa ”Valitse kuvanlaatu”, pääset valitsemaan laadun seuraavista vaihtoehdoista: korkein, korkea, keski ja matala.

Mitä korkeammalla kuvanlaadulla sisältöä toistetaan sitä enemmän dataa siirtyy. Alapuolella näet asetuksia vastaavat suositellut nopeudet:

• Korkein – 2.5GB/h
    • Korkea – 1.8 GB/h
    • Keski – 500 MB/h
    • Matala – 150MB/h