Voinko käyttää Viaplaytä ulkomailla?

Pystyt tällä hetkellä käyttämään Viaplayta Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Tarjonta vaihtelee maittain riippuen tekijänoikeuksista, joita Viaplaylla kussakin maassa on.

Jos käytät iOS– tai Android-alustaista älypuhelinta tai tablettia, ei sinun tarvitse tehdä itse mitään, vaan sovellus vaihtaa oletusmaata automaattisesti.

Käyttäessäsi PC:tä tai Macia on tärkeää, että kirjaudut maan omalle Viaplay-sivustolle, jotta palvelun käyttö on mahdollista. Katso linkit tästä:

viaplay.se (Ruotsissa)

viaplay.no (Norjassa)

viaplay.dk (Tanskassa)

viaplay.fi (Suomessa)

Näillä sivuilla voit siis kirjautua sisään omalla käyttäjätunnuksellasi, jolloin saat pääsyn materiaaliin, joka vastaa suomalaisen Viaplay-tilisi tarjontaa.

Älypuhelimissa ja mobiililaitteissa (iOS & Android) on tarjolla lisäksi lataustoiminto, joka mahdollistaa sarjojen ja elokuvien katselun offline-tilassa myös Pohjoismaiden ulkopuolella. Lisää tietoa toiminnosta löydät täältä: iOS, Android.