Virhekoodi Video

Olemme huomanneet, että osalla käyttäjistä on alkanut näkymään virhekoodia ”Video” erilaisilla älytelevisioilla. Tätä on esiintynyt sekä malleilla, joita tuemme, että malleilla, joita emme tue. Tutkimme parhaillaan tilannetta ja päivitämme tätä artikkelia jatkuvasti.

Suosittelemme tällä välin, että käytät palveluamme jollakin toisella tukemallamme laitteella. Klikkaa tästä nähdäksesi listan tukemistamme laitteista.