Virhekoodi 4001 LG TV:llä

Olemme havainneet, että osa käyttäjistämme voi saada virhekoodin 4001 katsoessaan sisältöä LG Smart TV:llä. Työskentelemme tällä hetkellä ratkaisun parissa. Olemme myös huomanneet, että television palauttaminen tehdasasetuksiin auttaa virhekoodin kanssa.

Näin voit palauttaa LG-televisiosi tehdasasetuksiin:

1. Menu/Asetukset
2. Kaikki asetukset
3. Yleiset
4. Palauta tehdasasetuksiin
5. Kirjoita pin-koodi ”0000” niin televisio palautuu tehdasasetuksiin.

Tehdasasetusten palautuksen jälkeen tulee sinun asentaa sovellukset uudestaan. Tämän jälkeen kaiken tulisi taas toimia normaalisti.

Kun palautat television tehdasasetukset, on lisäksi hyvä ottaa automaattinen ohjelmiston päivitys pois päältä. Automaattisen päivityksen kytkeminen pois onnistuu seuraavasti:

1. Paina kaukosäätimestä ”Menu/Asetukset”
  2. Valitse ”Ohjelmistopäivitykset”
  3. Poista valinta kohdasta ”Päivitä automaattisesti”, mikäli se on valittuna