Virhekoodi 4001 LG TV:llä

Olemme huomanneet, että osa LG TV -käyttäjistä saattaa saada virhekoodin 4001 käyttäessään Viaplay-sovellusta. Syy tähän voi olla virheellinen päivitys, joka on nyt korjattu uuden version yhteydessä. Alhaalta löydät yleisen ohjeen LG-television päivittämiseksi. Huomioithan, että mallikohtaisia eroja saattaa esiintyä.

1. Avaa Asetukset/Menu kaukosäätimestä
  2. Valitse Kaikki asetukset/All settings
  3. Navigoi kohtaan Yleiset/General
  4. Tietoja tästä TV:stä/About this TV
  5. Tarkista päivitykset/Check settings

Mikäli televisio ei löydä viimeisintä päivitystä voit ladata sen myös LG:n nettisivuilta jonka löydät tästä.