Viaplayn vuokraelokuvat

Vuokraa & osta -osiosta pääset käsiksi laajaan valikoimaan elokuvia, jotka eivät normaalisti tekijänoikeudellisista syistä löydy valikoimastamme. Ylläolevasta videosta saat lisätietoa niiden toiminnoista.

Näitä elokuvia voit katsella silloin kun itse haluat ja ne maksavat 1,90€ – 4,90€ kappale. On myös hyvä pitää mielessä, että vahvistetun vuokrauksen jälkeen tulee elokuva olemaan katseltavissa 48 tunnin ajan. Näiden 48 tunnin aikana voit siis katsoa elokuvan niin monta kertaa kun haluat!

Saadaksesi Vuokraelokuvat-kategorian näkyviin iPhonen tai iPadin sovelluksessa, tulee sinulla olla aktiivinen tilaus. Sen sijaan muilla laitteilla, joilla ostot on saatavilla, voit vuokrata ja ostaa elokuvia myös käyttäjätilillä ilman tilausta. Lue lisää vuokraelokuvista iPhonella ja iPadilla tästä.

Sinulla ei välttämättä täydy olla pakettitilausta voidaksesi vuokrata elokuvia Viaplaystä – sinulla tulee siis ainoastaan olla Viaplay-käyttäjätili jolla voit vuokrata elokuvia juuri silloin kun itse haluat. Vuokraus veloitetaan suoraan luottokortiltasi. Jos sinulla on alennuskoodi, niin se tarvitsee käyttää ensin tietokoneen avulla. Lue lisää täältä.

Mikäli käytössäsi on Apple TV tai Xbox One, tulee sinun tilata elokuva toisen laitteen kautta, sillä ostojen teko ei ole mahdollista näillä kahdella laitteilla. Sen jälkeen löydät elokuvan ”Ostetut elokuvat” -osiosta myös näillä laitteilla.

Kuitit vuokraamistasi elokuvista löydät ollessasi sisäänkirjautuneena tietokoneella ja klikkaamalla nimeäsi sivun oikeassa yläkulmassa. Valitse tämän jälkeen kohta Tilin Yhteenveto. Seuraavalta sivulta löydät kohdan Ostot ja tilaukset, josta voit ladata kuittisi PDF-muodossa tietokoneellesi.