Tarvitsetko apua?

Etsi Viaplayn kysymyksistä ja vastauksista!

Viaplay-lahjakortti

Nyt voit ostaa Viaplay-lahjakortin valituista kaupoista ympäri maata. Anna Viaplay lahjaksi läheiselle tai hemmottele itseäsi parhaan viihteen parissa – urheilulla tai ilman. Lahjakortit ovat ostettavissa mm. Stockmannilta ja K-/Citymarketeista. Myynnissä olevat lahjakortit kattavat joko 2kk Viaplay- paketin (leffat & sarjat, 9,99€/kk) tai 1kk Total-paketin (34,99€/kk)

Lahjakortin voi käyttää sekä uusi että nykyinen asiakas. Mikäli sinulla ei vielä ole Viaplay-tiliä, klikkaa tästä ja syötä koodisi sekä luo tili. Huomioithan, että tilille tulee lisätä voimassa oleva maksukortti, jotta tilauksen voi vahvistaa. Voit myös liittää tarjouksen vanhaan tiliisi kirjoittamalla yllä olevaan linkkiin jo olemassa olevan tilin osoite. Paketin vaihto ei kuitenkaan lahjakortin avulla onnistu, vaan se tulee suorittaa ennen koodin käyttämistä.

Koodin löydät fyysisestä kortista ja saat sen esiin raaputtamalla. Lahjakortti on käytettävissä vain ostomaassa. Osto on voimassa vuoden ostopäivästä eteenpäin.

Tilaus jatkuu alennetun kauden jälkeen automaattisesti normaalihintaan, mikäli et irtisano tilausta. Löydät myös tarkempaa  tietoa itse kortista sen kääntöpuolelta.

Oliko tästä artikkelista apua? 18
Ota yhteyttä meihin