Viaplay Fighting

Mistä löydän tulevat tapahtumat?
Tapahtumat päivitetään urheiluaikatauluun muutama päivä ennen varsinaista ajankohtaa. Voit myös valita suoraan esimerkiksi kategorian ”Nyrkkeily” tai ”MMA”, jolloin näet ainoastaan näiden lajien tulevat tapahtumat. Katso myös alla oleva aikataulu.

Viaplay-paketit mahdollistavat fighting-sisällön katselun?
Fighting sisältyy Viaplay Sport- ja Viaplay Total -paketteihin. Voit lukea pakettin sisällöistä täältä. Vain muutamia tapahtumia vuodessa esitetään pelkästään Pay Per Viewnä. Tällä tavoin voimme tarjota ekslusiivisia urheilutapahtumia lisänä normaaliin urheilutarjontaamme.

Miten näen ottelut jälkikäteen?
PC- ja MAC-tietokoneilla, PS3/PS4, Apple TV, Chromecast sekä Android- ja iOS-mobiililaitteilla on nyt mahdollista katsella otteluita 48 tuntia lähetyksen alkamisen jälkeen. Xbox Onelle tarjoamme mahdollisuuden kelata takaisin suoraa lähetystä neljä tuntia. Tästä ominaisuudesta voit lukea lisää klikkaamalla tästä.

Viaplay Sport tai Viaplay Total -paketin tilaajana on sinulla seuraavat tapahtumat, joita odottaa:

08. joulukuuta Brook vs. Zerafa (Matchroom Boxing)
08. joulukuuta Copenhagen vs. Dublin
08. joulukuuta
Cage Warriors 100: Shore vs. Ekundayo
09. joulukuuta UFC 231: Holloway vs. Ortega
15. joulukuuta Cage Warriors Academy DK: Mark O. Madsen vs. Bonner (MMA)
16. joulukuuta Canelo vs. Fielding (Matchroom Boxing) – Näytämme myös Eva Walhströmin ottelun tässä tapahtumassa
16. joulukuuta UFC Fight Night: Lee vs. Iaquinta 2
30. joulukuuta UFC 232: Jones vs Gustafsson 2

Tulevat pay-per-view-tapahtumat:

Ylläoleva aikataulu on alustava. Löydät tapahtuman urheiluaikataulustamme: viaplay.fi/urheilu, jota päivitämme joka päivä ennen lähetyksiä.