Tarvitsetko apua?

Etsi Viaplayn kysymyksistä ja vastauksista!

Viaplay Android-televisiolla

android_tv_fi

Jos sinulla on Sonyn, Philipsin tai Nvidian Shield Android-televisio, voit nyt katsella tarjontaamme suoraan laitteeltasi. Viaplay-sovellus löytyy useimmista malleista suoraan päävalikosta, muussa tapauksessa voit käydä lataamassa sen Google Play-kaupasta. Kirjoita hakukenttään Viaplay ja valitse Asenna.

Sovelluksesta löytyy kaikki tutut perustoiminnot kuten seuraavan jakson automaattinen toisto, hakuvalikko, omat suosikit, Jatka katselua -lista, urheilun jälkilähetykset sekä Vuokraa & osta -kategoria.

Päästäksesi käsiksi valikoimaan, tulee sinun kirjautua Viaplay-tilillesi. Tämä onnistuu kun avaat sovelluksen televisiosta sekä surffaat tietokoneella tai mobiililaitteella osoitteeseen: viaplay.fi/activate. Syötä televisiossa näkyvä nelimerkkinen koodi sille osoitettuun kenttään toisella laitteella ja kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi. Olet nyt kirjautuneena Android TV:lläsi. Lue lisää tästä.

Mikäli et ole vielä Viaplayn asiakas, suosittelemme luomaan käyttäjätilin kotisivuillamme tietokoneen (PC/Mac) avulla. Luotuasi tilin, voit kirjautua sisään tunnuksillasi haluamallasi laitteella ja aloittaa katselun. Oheisesta linkistä pääset tutustumaan paketteihimme sekä valitsemaan juuri sinulle sopivimmaan. Lukeaksesi lisää paketeistamme, klikkaa tästä.

Oliko tästä artikkelista apua? 22
Ota yhteyttä meihin