Viaplay Android-televisiolla

Jos sinulla on Android-televisio, voit katsella tarjontaamme suoraan laitteeltasi. Viaplay-sovellus löytyy useimmista malleista suoraan päävalikosta, muussa tapauksessa voit käydä lataamassa sen Google Play-kaupasta. Kirjoita hakukenttään Viaplay ja valitse Asenna.

Sovelluksesta löytyy kaikki tutut perustoiminnot kuten seuraavan jakson automaattinen toisto, hakuvalikko, omat suosikit, Jatka katselua -lista, urheilun jälkilähetykset sekä Vuokraa & osta -kategoria.

Päästäksesi käsiksi valikoimaan, tulee sinun kirjautua Viaplay-tilillesi. Tämä onnistuu kun avaat sovelluksen televisiosta sekä surffaat tietokoneella tai mobiililaitteella osoitteeseen: viaplay.fi/activate. Syötä televisiossa näkyvä nelimerkkinen koodi sille osoitettuun kenttään toisella laitteella ja kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi. Olet nyt kirjautuneena Android TV:lläsi. Lue lisää tästä.

Mikäli et ole vielä Viaplayn asiakas, suosittelemme luomaan käyttäjätilin kotisivuillamme tietokoneen (PC/Mac) avulla. Luotuasi tilin, voit kirjautua sisään tunnuksillasi haluamallasi laitteella ja aloittaa katselun. Oheisesta linkistä pääset tutustumaan paketteihimme sekä valitsemaan juuri sinulle sopivimmaan. Lukeaksesi lisää paketeistamme, klikkaa tästä.