Verkkokaistan kulutus

On hankalaa sanoa yleisesti kuinka paljon verkkokaistaa kuluu, kun ohjelmaa siirretään verkossa. Monet tekijät vaikuttavat asiaan, kuten kuvanlaatu, onko lähetys suora vaiko ei sekä käytössä olevien laitteiden vastaanotto-ominaisuudet verkkosignaalin suhteen.

Kokemuksemme mukaan asiakkaamme käyttävät noin 2.0 GB/h ja tarvitsevat vakaan yhteyden, jonka nopeus on vähintään 10 Mbit/s.

Testataksesi verkkoyhteyttäsi voit käydä tällä sivustolla:  speedtest.net ja tarkistaa, millaiset lukemat saat. Suosittelemme aina käyttämään kiinteää verkkoyhteyttä, kun se vain on mahdollista.