Valitse maksutapa

Kun luot Viaplay-käyttäjätilin, tulee sinun valita maksutapa tilille. Tällä hetkellä hyväksymme maksutavaksi Visa- tai Mastercard -kortin. Maksutapa tulee lisätä paketin tilauksen yhteydessä – silloinkin mikäli sinulla on kampanjakoodi. Kortti tulee lisätä tilille mm. studio-oikeuksien vuoksi sekä täysi-ikäisyytesi varmistamiseksi. Jos sinulla on alennuskoodi, saat siihen oikeuttavan alennuksen kun lisäät koodin tilauksen yhteydessä. Tarkistathan vielä loppusumman ennen kuin hyväksyt tilauksen varmistaaksesi että koodisi on oikein rekisteröity.

Mikäli maksutavan rekisteröimisen kanssa on ongelmia?

Kun maksukorttia ei hyväksytä sen lisäyksen yhteydessä, saat virheilmoituksen joka yleensä antaa osviittaa syystä. Syy minkä takia korttia ei hyväksytä voi olla jokin seuraavista:

• Kortti ei ole Visa tai Mastercard.
  • Kortti ei ole suomalaisen pankin myöntämä.
  • Visa-kortin käytön yhteydessä tulee ”Verified by Visa” olla aktivoituna, vaihtoehtoisesti ”Mastercard Secure Code” Mastercard-korttia käyttäessä. Mikäli olet epävarma käytäntöjen toiminnasta, vieraile pankkisi nettisivuilla tai ole yhteydessä pankkiisi.
  • Kortille on asetettu käyttörajoituksia, jotka eivät salli esim. internet-ostoja. Voit useimmiten tehdä muutoksia rajoituksiin internet-pankista tai vaihtoehtoisesti olemalla pankkiin yhteydessä.
  • Kortilla ei ole riittävästi katetta. Myös kokeilukautta aloittaessa tulee kortilla olla vähintään 1€. Kortin voimassaolo tarkistetaan 1€:n suuruisella katevarauksella, joka palautuu automaattisesti takaisin tilillesi tarkistuksen jälkeen.

Mikäli koetat suorittaa ostoa mobiililaitteella (puhelin/tabletti), kokeilethan kortin rekisteröintiä tietokoneella. Jos käytössäsi on jo tietokone, kokeilethan toista selainta.

Joillain maksukorteilla saattaa olla automaattinen internet-ostojen esto päällä. Tämän vuoksi tulee sinun käydä erikseen aktivoimassa nettiostot kortilla joko sovelluksessa tai internetpankin puolella. Huomioithan, että sillä maksu menevät suoraan Ruotsiin, on mahdollista että sinun tulee erikseen hyväksyä maksu Ruotsiin.