Valioliiga Viaplaylla

Viaplayn urheiluasiakkaat pääsevät seuraamaan yhtä maailman viihdyttävimmistä urheiluliigoista useamman kauden ajan. Viikonloput ovat todellista jalkapallon juhlaa, kun näytämme otteluiden ohella myös studio-osuuksia, haastatteluja sekä analyyseja ja raportteja. Voit lukea lisää urheilupaketeistamme ja tehdä tilauksen täällä

Voit katsoa otteluita valitsemallasi laitteella, lue lisää tukemistamme laitteista täältä.

Miksi kaikki ottelut eivät ole katsottavissa suorana lähetyksenä?

Valioliigan luomien sopimusten vuoksi kaikilla eurooppalaisilla tv-yhtiöillä on mahdollisuus lähettää samaan aikaan pelattavista Valioliiga-otteluista yksi suorana. Samaan aikaan pelattaviin otteluihin lasketaan sekä jo käynnissä olevat ottelut että ne ottelut, joilla on aloituspotku samaan aikaan.

Miten päätetään, mikä peli näytetään suorana?

Seuraamme yleisesti BT:n sekä Sky Sportsin livekalenteria ja näytämme samat ottelut suorana kuin hekin. Lauantaisin voimme vaikuttaa klo 17 näytettävään peliin, jolloin Viasatin urheilutiimi valitsee sen.

Mihin aikaan muut ottelut ovat katsottavissa?

Jälkilähetykset ovat katsottavissa vasta, kun päivän viimeinen Valioliiga-ottelu on pelattu loppuun. Pelit löytyvät urheilukalenteristamme kaikilla laitteilla, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Voit vertailla toimintoja eri laitteilla täältä.

En halua tilata pakettia, voinko ostaa yksittäisiä otteluita?

Et, tällä hetkellä emme tarjoa yksittäisiä pelejä ostettavaksi. Kaikki ottelut on katsottavissa urheilu-paketilla.