Valioliiga Viaplaylla

Oikeudet ylettyvät aina kauteen 2020/2021 asti, joten Viaplayn urheiluasiakkaat pääsevät seuraamaan yhtä maailman viihdyttävimmistä urheiluliigoista useamman kauden ajan. Viikonloput ovat todellista jalkapallon juhlaa, kun näytämme otteluiden ohella myös studio-osuuksia, haastatteluja sekä analyyseja ja raportteja.

Voit katsoa otteluita valitsemallasi laitteella – lue lisää palvelumme kanssa tuetuista laitteista täältä.

Tavallisimmat kysymykset

Miksei kaikkia otteluita näytetä suorana?
Valioliigan luomien sopimuksien vuoksi kaikilla eurooppalaisilla tv-yhtiöillä on mahdollisuus lähettää samaan aikaan pelattavista Valioliiga-otteluista yksi ottelu suorana.

12. Toukokuuta tulevasta viimeisestä kierroksesta, on meillä mahdollisuus näyttää kaikki pelit Livenä.

Miten päätetään, mikä peli näytetään suorana?
Seuraamme yleisesti BT:n sekä Sky Sportsin livekalenteria ja näytämme samat ottelut suorana kuin hekin. Lauantaisin voimme vaikuttaa klo 17 näytettävään peliin, jolloin Viasatin urheilutiimi valitsee sen.

Mihin aikaan jälkilähetykset tulevat?
Jälkilähetykset ovat katsottavissa vasta, kun päivän viimeinen Valioliiga-ottelu on pelattu loppuun. Pelit löytyvät urheilukalenteristamme kaikilla laitteilla, poikkeuksena Xbox-konsolit sekä LG- ja Panasonic -merkkiset Smart TV:t. Voit lukea lisää jälkilähetystoiminnosta täältä.

Sisältääkö samaan aikaan pelattavat ottelut vain ne pelit, jotka alkavat samaan kellonaikaan?
Rajoitus koskee sekä pelejä, jotka ovat käynnissä samaan aikaan, että pelejä, jotka alkavat samalla kellonlyömällä.

En halua tilata pakettia, voinko ostaa yksittäisiä otteluita?
Et, tällä hetkellä emme tarjoa yksittäisiä pelejä ostettavaksi.

Premier League