Uusi Viaplay-sovellus Xbox One:lla

Uusi paranneltu Xbox One -sovelluksemme on nyt valmis asennettavaksi! Aikaisempi sovelluksemme tullaan sulkemaan kesän aikana, ja siksi sinun tulee ladata Viaplay-sovellus, joka on merkitty sanalla [new] Store:sta Xbox:illasi. Jos et löydä uutta sovellusta haun avulla, voit etsiä sen kohdasta ”Uudet sovellukset”

Ottaaksesi uudet toiminnot käyttöön, lataa ja asenna sovellus jo tänään. Sen jälkeen voit poistaa vanhan sovelluksen.

1. Mene Storeen Xbox One -konsolillasi.
  2. Etsi Viaplay-sovellus, joka on merkitty tekstillä [new].
  3. Asenna sovellus ja aloita katselu.

Näin poistat vanhan sovelluksesi:

1. Paina ohjaimen Start-painikkeesta, nro 1 kuvassa.
  2. Mene osioon ”Pelit ja sovellukset”.
  3. Etsi Viaplay-sovellus ja klikkaa ”Options” -painiketta, nro 2 kuvassa.
  4. Valitse ”Poista sovellus”. Valmista!