Tarvitsetko apua?

Etsi Viaplayn kysymyksistä ja vastauksista!

Urheilupakettisi hinnanmuutos

13. maaliskuuta 2020 alensimme Viaplay Sport- sekä Viaplay Total -pakettien hintoja 9.99 euroon kuukaudessa. Kyseinen muutos tehtiin sillä useat urheilusarjat sekä -tapahtumat oli peruttu tai siirretty myöhempään ajankohtaan koronapandemian vuoksi. Iloksemme osa urheilutapahtumista on jälleen käynnissä ja lisää on koko ajan tulossa. Valioliiga on ilmoittanut aloituspäiväkseen 17. kesäkuuta ja Indycar potkaisee käyntiin kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Sen lisäksi Nascar, Bundesliiga, Superliiga ja UFC on jo käynnissä!

Minulta on veloitettu 1. heinäkuuta enkä tunnista veloitusta?

Lähetimme 1. kesäkuuta sähköpostitse tietoa kaikille urheilu-pakettien tilaajille pakettien hintojen palaamisesta normaaliksi. Nykyisille asiakkaille hinnat palaavat normaaliksi 1. heinäkuuta, jolloin veloitamme erotuksen alennetun sekä normaalihinnan välillä niiltä päiviltä heinäkuussa, joilta olet maksanut alennettua hintaa.

Tämän jälkeen veloitukset jatkuvat normaaliin tapaan. Näet Tilin yhteenvedosta veloitetun summan. Tämä ei koske niitä, jotka ovat jo maksaneet normaalihintaa ennen 1. heinäkuuta.

Miten tämä koskettaa minua, jolla on Sport- tai Total -paketti?

Tämä tarkoittaa, että hinta tulee palaamaan takaisin normaaliin 1. heinäkuuta lähtien (Viaplay Sport 29.99€/kk ja Viaplay Total 34,99€/kk). Huomioithan, että elokuvat eivät 1. heinäkuuta lähtien kuulu niihin tilauksiin, joihin ne tilapäisesti lisättiin.

Milloin seuraava veloitus tapahtuu?

Kaikki asiakkaat palaavat normaalihintaan 1. heinäkuuta lähtien. Tämä tarkoittaa, että veloitamme heinäkuun 1. päivän sekä tavallisen heinäkuun veloituspäivän väliseltä ajalta erotuksen normaalihintaan. Sen jälkeen kuukausiveloitukset jatkuvat normaaliin tapaan. Huomioithan, että veloitus, joka tapahtuu 1. heinäkuuta on näkyvissä Tilin yhteenvedossa vasta kesäkuun loppupuolella.

Tämä ei koske sinua, joka olet maksanut täyden hinnan Viaplay-tilauksestasi jo kesäkuussa.

Mistä löydän tulevat veloitukset?

Tilin yhteenvedosta löydät lisää tietoa tulevien veloitusten summasta sekä ajankohdasta. Tilin yhteenvedon löydät, kun olet sisäänkirjautuneena Viaplayhin ja klikkaat oman nimesi kohdalta. Huomioithan, että veloitus, joka tapahtuu 1. heinäkuuta on näkyvissä Tilin yhteenvedossa vasta kesäkuun loppupuolella.

Tilaan Viaplayta iTunesin kautta, miten tämä vaikuttaa minuun?

01. heinäkuuta alkaen palaa pakettien hinnat normaaliksi myös niiden osalta, jotka ovat tehneet tilauksen iTunesin kautta. Lisätietoa tulevista veloituksista löydät Tilin yhteenvedosta.

Kuinka teen muutoksia pakettiini?

Selvittääksesi maksupäiväsi tai tehdäksesi muutoksia Viaplay-tilaukseesi, kirjaudu sisään Viaplayhin ja mene Tilin yhteenvetoon. Mikäli haluat irtisanoa tilauksesi ennen kuin muutokset astuvat voimaan, tulee se tehdä viimeistään 28. kesäkuuta.

Oliko tästä artikkelista apua? 13
Ota yhteyttä meihin