Näin näet lähetyksiä Ultra HD:na

Näytämme Ultra HD sisältöä!

Näytämme valittua sisältöä Ultra HD 4K:na. Ultra HD 4K -lähetyksissä on neljä kertaa parempi kuvanlaatu kuin meidän 1080p elokuvissa ja sarjoissa ja yhdeksän kertaa terävämpi kuva kuin meidän tavallisissa 720p urheilulähetyksissä. Parempi kuvanlaatu, enemmän värisävyjä, enemmän bittejä – siis kokonaan uusi tarkkuuden taso.

Mitä tarvitset striimataksesi Ultra HD 4K:na?

• Ultra HD TV
  • Internet-yhteys vähintään 25 Mbps (suosittelemme 100 Mbps)
  • Jokin seuraavista laitteista:
    – Apple TV 4K
    – Chromecast Ultra. Yhdistettynä verkkoon kaapelilla sekä asetettu 50 Hz:een. Lue lisää tästä.
    – Microsoft Edge -selain. Toistaaksesi sisältöä 4K-laadulla tulee sinulla olla HDMi-liitäntä HDCP 2.2 -yhteensopivuudella tai sisäänrakennettu näyttö, joka voi toistaa 4K-sisältöä sekä 7. sukupolven Intel Core -prosessori.

Ideana on pystyä tulevaisuudessa tarjoamaan Ultra HD 4K -sisältöä niin monella laitteella kuin mahdollista. Ilmoitamme muutoksista tai muista lisäyksistä tällä sivulla.

Mitä urheilusisältöä voin katsoa Ultra HD 4K:na?
Urheilukalenterissamme tarjoamme valituista tapahtumista kaksi eri lähetystä. Toinen niistä on tavallinen lähetyksemme, joka lähetetään 720p-laatuisena(HD), kun taas toisessa lähetyksessä lukee ”Ultra HD” ja se lähetetään 4K-laatuisena.

Tarjoamme valittuja lähetyksia seuraavista urheilulajeista:

• Valioliiga

Mitä elokuvia ja sarjoja voin katsoa Ultra HD 4K:na?
Juuri nyt tarjoamme seuraavat nimikkeet 4K:na(ei tällä hetkellä saatavilla Apple TV 4K:lla):