UFC 257: Poirier vs. McGregor 2

Tammikuun 23. päivänä 2021 on Dustin Poirierilla mahdollisuus revanssiin Conor McGregorin kanssa,  joka aiemmin ilmoitti jäävänsä eläkkeelle UFC:sta. Nyt entiset mestarit kohtaavat oktagonissa ensimmäistä kertaa sitten syksyn 2014. Uusintaottelu, jota et halua missata – näe koko tapahtuma Viaplaylla PPV:nä! Osta tapahtuma täältä!

Kuinka paljon ottelutapahtuma maksaa?

PPV:n (Pay-per-view) hinta on 49.95€. Tämä PPV-tapahtuma voidaan striimata vain yhdestä laitteesta kerrallaan eikä ostoa voi perua.

Voit ostaa tapahtuman täältä – huomioithan, ettei sinulla tarvitse olla aktiivista tilausta ostaaksesi PPV-tapahtuman.

Miksi ottelut näytetään PPV:nä?

UFC:n kanssa tekemämme sopimuksen mukaan kourallinen tapahtumia näytetään vuosittain PPV:nä, mikä on maailmalla yleinen malli tällaisille tapahtumille. Mitkä tapahtumat näytetään PPV:nä päätetään yhdessä UFC:n kanssa.

Tulemme jatkossakin näyttämään suurimman osan UFC-illoista osana urheilupakettia.

Näenkö esiottelut jos ostan tämän tapahtuman?

Kyllä, PPV sisältää sekä esi- että pääottelukortit.

Näenkö ottelut osana urheilupakettiani?

Ei, tapahtumailta näytetään ainoastaan PPV:nä eikä se sisälly urheilupakettiin. Voit ostaa tapahtuman täältä – huomioithan, ettei sinulla tarvitse olla aktiivista tilausta ostaaksesi PPV-tapahtuman.