Tietoa sinulle joka olet saanut huijausviestin

Juuri nyt verkossa kiertää huijausviesti jossa kerrotaan että jotkut käyttäjämme (ja ei-käyttäjät) ovat esim. voittaneet meiltä television tai muun tarjouksen. Me emme ole lähettäneet kyseisiä viestejä ja suosittelemme ettet klikkaa viestiin liitettyä linkkiä. Jos olet jo vieraillut sivulla johon linkki johtaa ja täyttänyt henkilötietosi suosittelemme että olet välittömästi yhteydessä omaan pankkiisi.

Työskentelemme sulkeaksemme kyseisen sähköpostiviestin niin nopeasti kuin mahdollista.