Tietoa Mac-käyttäjille joilla on Mac OS 10.9 (OS X Mavericks)

Olemme huomanneet, että Mac-käyttäjät joilla on Mac OS 10.9 (OS X Mavericks) saattavat kokea ongelmia sisällön toiston kanssa palvelussamme sekä Google Chrome, että Safari-selaimilla.

Tämä johtuu siitä, että Viaplay on kehitetty toimimaan näiden selainten uusimpien versioiden kanssa, jotka eivät ole enää ladattavissa tietokoneelle jossa on käytössä Mac OS 10.9-ohjelmistoversio.

Mikäli käytät Mac OS 10.9 – versiota ja olet kokenut ongelmia sisällön toiston kanssa palvelussamme, suosittelemme että kokeilet jompaa kumpaa seuraavista vaihtoehdoista.

1. Vaihda Mozilla Firefox-selaimen uusimpaan versioon, sillä se on vielä ladattavissa Mac OS 10.9:lle.
2. Päivitä Mac OS-käyttöjärjestelmäsi uudempaan, jotta voit ladata uusimman Google Chrome- tai Safari-selaimen version.