Tietoa iOS 12 ja tvOS 12 -käyttäjille

Onko sinulla ollut ongelmia tekstityksien kanssa Apple TV 4/4K -laitteella. Suosittelemme, että päivität laitteesi ohjelmiston.

Apple TV4/4K tvOS 12 julkaisun yhteydessä havaitsimme, että osalla käyttäjistä ilmeni ongelmia satunnaisesti tekstityksien kanssa. Nyt uusi tvOS 12.0.1- versio on julkaistu, jossa on mukana ratkaisu tähän ongelmaan. Päivittämällä siis laitteesi uusimpaan ohjelmistoversioon, pääset jatkamaan katselua normaalisti.