Tietoa Chrome-selaimesta tietokoneessasi

Voit käyttää Googlen Chromea Viaplayn kanssa ilman ylimääräisiä liitännäisiä, sillä selaimesta löytyy sisäänrakennettu HTML5-toistin.

Erona aiempaan videotoistimeen (Microsoft Silverlight) on se, että tarjoamme urheilulähetyksissä nopeampaa 50 fps (kuvaa sekunnissa) -virkistystaajutta aiemman 25 fps:n sijaan. Tämä mahdollistaa paremman ja sulavamman kuvan etenkin nopeaa kameraliikettä vaativiin urheilutapahtumiin.

HTML5-toistinta voi käyttää Macillä, PC:llä ja Linuxilla. Myös Googlen Chromecast käyttää samaa toistinta Viaplayn kanssa.