Tarvitsen kuitin/tilausvahvistuksen

Löydät kuitin ostoksistasi menemällä kotisivuillemme viaplay.fi. Palveluun kirjautumisen jälkeen vie hiiri oikealle yläkulmaan nimesi päälle. Valitse Tilin yhteenveto ja klikkaa kohtaa Ostohistoria menusta vasemmalta, niin saat kuittisi pdf-tiedostona.

Uupuuko sinulta kuitti tilauksestasi? Se voi johtua siitä, että sinulla on useampi käyttäjätili rekisteröitynä Viaplaylla. Voit kokeilla etsiä tiliä ”Löydä tilisi” -toiminnon avulla – lue lisää tästä.

Kvitto FI