Tarvitsetko apua?

Etsi Viaplayn kysymyksistä ja vastauksista!

Löydät vastaukset yleisiin kysymyksiin täältä:

Takaisinkelaus ja uusinnat

Jäikö eilinen urheilulähetys näkemättä ja haluaisit katsoa sen jälkikäteen?

Jälkilähetykset
Urheilulähetysten katselu onnistuu myös jälkikäteen valituilla laitteilla. Tapahtumat löytyvät suoraan urheilukalenterista ja ovat saatavilla 48 tuntia lähetyksen päättymisen jälkeen. Kaikki lähetykset ovat katsottavissa jälkikäteen, huomioithan kuitenkin että esim. osa Valioliigan lähetyksistä näkyy ainoastaan uusintana ja julkaistaan sivuille samana iltana.

Livelähetysten kelaus 
Mikäli lähetys on jo alkanut, mutta haluat katsoa sen alusta lähtien, voit osalla tukemillamme laitteilla kelata suoran lähetyksen alkuun vielä sen ollessa käynnissä. Voit kelata lähetystä jopa 4 tuntia taaksepäin ja katsoa sen rauhassa loppuun saakka yhdellä kertaa. Toiminnon avulla voit myös pysäyttää lähetyksen ja jatkaa sitä samasta kohdasta kuin mihin sen jätit poistumatta lähetyksestä. 
Tämä toiminto löytyy seuraavilta laitteilta:

Tietokone (PC/Mac)
Mobiililaitteet (tabletit/älypuhelimet, joissa on iOS/Android)
Xbox One*
Apple TV
LG Smart TV vuosimalli 2018
LG Smart TV vuosimallit 2012-2017*

*  Xbox One -pelikonsolilla ja LG Smart TV 2012-2017 vuosimalleilla ei ole jälkilähetyksiä saatavilla lainkaan, jonka vuoksi lähetykset poistuvat kalenterista kun lähetys on ohi. Voit kuitenkin käyttää takaisinkelaus toimintoa lähetyksen vielä ollessa käynnissä voidaksesi katso koko ottelun.

NHL:n katsomiseen tarjoamme NHL.TV -palvelua, jonka avulla voit katsella kaikkia meneillään olevan kauden otteluita suorana tai jälkikäteen, juuri silloin kun itse haluat! NHL.TV on tällä hetkellä käytettävissäsi PC:n ja Mac:n kautta. Palvelu on loistava vaihtoehto, jos et pysty katsomaan lähetyksiä alkuperäisenä ajankohtana. Löytääksesi lisää tietoa NHL.TV:stä klikkaa tästä.

Oliko tästä artikkelista apua? 69
Ota yhteyttä meihin