Takaisinkelaus ja uusinnat

Jäikö eilinen urheilulähetys näkemättä ja haluaisit katsoa sen jälkikäteen?

Jälkilähetykset
Urheilulähetysten katselu onnistuu myös jälkikäteen valituilla laitteilla. Tapahtumat löytyvät suoraan urheilukalenterista ja ovat saatavilla 48 tuntia lähetyksen päättymisen jälkeen. Kaikki lähetykset ovat katsottavissa jälkikäteen, huomioithan kuitenkin että esim. osa Valioliigan lähetyksistä näkyy ainoastaan uusintana ja julkaistaan sivuille samana iltana.

Livelähetysten kelaus

Jos haluat nähdä maalin uudelleen tai ottelun alku jäi näkemättä, voit osalla laitteistamme kelata takaisin takaisinkelata jo käynnissä olevaa lähetystä. Huom! Lähetystä voi kelata takaisin korkeintaan 4 tuntia. Mikäli lähetyksen alusta on kulunut enemmän, voit katsoa ottelun alusta kun se on saatavilla jälkilähetyksenä.

Ominaisuudet ovat saatavilla laitekohtaisesti, lue lisää oman laitteesi toiminnoista täältä.

NHL:ää voit myös seurata NHL.TV -palvelusta, jonka avulla voit katsella kaikkia meneillään olevan kauden otteluita suorana tai jälkikäteen, juuri silloin kun itse haluat! NHL.TV on tällä hetkellä käytettävissäsi PC:n ja Mac:n kautta. Palvelun kautta voit helposti käydä läpi ottelun kohokohdat sekä valita saatavilla olevien koti- tai vierasjoukkueiden selostusten väliltä. Löytääksesi lisää tietoa NHL.TV:stä klikkaa tästä.