Taito-ja pikaluistelukilpailut Viaplaylla

Näytämme suuren määrän sekä taito- että pikaluistelukilpailuja Viaplaylla!  Kilpailut ovat katseltavissa sekä suorana lähetyksenä, että jälkilähetyksenä 48 tunnin ajan lähetyksen päätymisen jälkeen. Löydät lisätietoja jälkilähetyksistä täältä

Taitoluistelun EM-kilpailut 2020

Näytämme 22. – 26. päivä tammikuuta Itävallan Grazissa pidettävät taitoluistelun EM-kilpailut Viaplaylla ja Viafreessa!

EM-kilpailujen ohjelma:

22.1 Miesten lyhytohjelma & pariluistelun lyhytohjelma
23.1 Jäätanssi – rytmitanssi & miesten vapaaohjelma
24.1 Naisten lyhytohjelma & pariluistelun vapaaohjelma
25.1 Jäätanssi – vapaatanssi & naisten vapaaohjelma
26.1 Loppunäytös

EM-kilpailut näytetään Anuliisa Uotilan selostamana sekä Viaplayn että Viafreen puolella.

Nähdäksesi kilpailut Viaplaylla tarvitset jonkin urheilupaketeistamme. Löydät lisätietoa aiheesta alempaa.

Mitä kilpailuja näytämme?

Pikaluistelun MM-kilpailut (naisten ja miesten)
Pikaluistelun World Cup (naisten ja miesten)
Short track eli kaukalopikaluistelun MM-kilpailut (naisten ja miesten)
Short track eli kaukalopikaluistelun World Cup (naisten ja miesten)
Taitoluistelun MM-kilpailut (naisten, miesten, parit)
Taitoluistelun Grand Prix (naisten, miesten, parit)
Muodostelmaluistelun MM-kilpailut (joukkue)

Millä kielellä kilpailut selostetaan?

Kilpailut tullaan tämänhetkisen tiedon mukaan näyttämään joko suomeksi, ruotsiksi tai norjaksi selostettuna. Huomaathan siis että selostuskieli voi vaihdella lähetyksestä riippuen.  Löydät tiedon selostukielestä aina urheilukalenteristamme osoitteessa viaplay.fi/urheilu. Urheilukalenterista näet lähitulevaisuuden lähetykset, sekä tarkemmat tiedot mm. lähetysajasta sekä selostuskielestä.

Minkä paketin tarvitsen katsoakseni luistelukilpailuja?

Nähdäksesi luistelukilpailut Viaplaylla, tarvitset yhden seuraavista paketeista:

Viaplay Sport (urheilu ja sarjat) 29,99€/kk
Viaplay Total (urheilu, sarjat ja elokuvat) 34,99€/kk

Voit lukea lisätietoja pakettivaihtoehdoista sekä tehdä tilauksen helposti täällä.