Tietoa Sport-päiväpassista

Ahmi urheilua 24 tunnin ajan! Sport-päiväpassilla tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä käsiksi kaikkeen urheilusisältöömme vuorokauden ajaksi (ei sisällä PPV-tapahtumia). Kun olet tehnyt tilauksesi, voit nauttia viihteestä sekä livenä että uusintoina.

Vuorokauden katseluoikeutesi alkaa heti kun vahvistat tilauksesi. Aikaleima löytyy kuitistasi, jonka näet Tilisi yhteenvedon Ostohistoria-kohdasta.

Tilauksen hinta on 22.95€ ja voit tehdä sen tietokoneella kotisivujemme kautta. – Sen jälkeen voit käyttää palvelua vapaasti muilla laitteilla. Tuetut laitteemme löydät klikkaamalla tästä.

Oletko jo tutustunut lähetysaikatauluumme? Ehkä sinulla on mielessäsi useita tapahtumia, jotka kiinnostavat sinua? Tilaa Sport-päiväpassi täältä.