Sport Day Pass

Ahmi urheilua 24 tunnin ajan! Sport Day Pass:lla tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä käsiksi kaikkeen urheilusisältöömme vuorokauden ajaksi (ei sisällä PPV-tapahtumia). Kun olet tehnyt tilauksesi, voit nauttia viihteestä sekä livenä että uusintoina.

Vuorokauden katseluoikeutesi alkaa heti kun vahvistat tilauksesi. Aikaleima löytyy kuitistasi, jonka näet Tilisi yhteenvedon Ostohistoria-kohdasta.

Tilauksen hinta on 22.95€* ja voit tehdä sen tietokoneella kotisivujemme kautta. – Sen jälkeen voit käyttää palvelua vapaasti muilla laitteilla. Tuetut laitteemme löydät klikkaamalla tästä.

Oletko jo tutustunut lähetysaikatauluumme? Ehkä sinulla on mielessäsi useita tapahtumia, jotka kiinnostavat sinua? Tilaa Sport Day Pass täältä.

*Hinta voi vaihdella tapahtumasta riippuen.