Tietoa Sport-päiväpassista

Ahmi urheilua 24 tunnin ajan! Sport-päiväpassilla tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä käsiksi kaikkeen urheilusisältöömme vuorokauden ajaksi. Kun olet tehnyt tilauksesi, voit nauttia viihteestä sekä livenä että uusintoina.

Vuorokauden katseluoikeutesi alkaa heti kun vahvistat tilauksesi. Aikaleima löytyy kuitistasi, jonka näet Tilisi yhteenvedon Ostohistoria-kohdasta.

Tilauksen hinta on 22.95€ ja voit tehdä sen tietokoneella kotisivujemme kautta. – Sen jälkeen voit käyttää palvelua vapaasti muilla laitteilla. Tuetut laitteemme löydät klikkaamalla tästä.

Oletko jo tutustunut lähetysaikatauluumme? Ehkä sinulla on mielessäsi useita tapahtumia, jotka kiinnostavat sinua? Tilaa Sport-päiväpassi täältä.