Tyhjennä evästeet ja välimuisti

Riippuen käyttämäsi Smart TV:n merkistä, tapahtuu evästeiden tyhjentäminen Viaplay-sovelluksesta hieman eri tavoin. Jos käytät sovellustamme Android- tai Smart -televisiolla (ei Panasonic), onnistuu tyhjennys kirjautumalla ulos sovelluksesta. Avaa Start-valikko vasemmasta yläkulmasta ja valitse listasta Asetukset. Kirjaudu ulos ja uudelleen sisään.

Jos taas käytät Panasonic-merkkistä televisiota, tyhjennät evästeet alla olevien ohjeiden mukaisesti:

– Mene Minun Viaplay:hin, kun olet sisäänkirjautuneena sovellukseen
– Paina seuraava koodi kaukosäätimestäsi: 6881
– Näytölle ilmestyy valintaikkuna, joka ilmoittaa evästeiden olevan tyhjennetty
– Paina OK ja käynnistä sovellus uudelleen – sovellukseen tulee vielä kirjautua sisään uudelleen