Sisäänkirjautuminen Xboxilla, Playstationilla, Apple TV:llä ja Älytelevisiolla

Jotta voit katsoa Viaplayta Xboxilla, Playstationilla, Apple TV:llä, Smart TV:llä ja Android TV:llä tulee sinun kirjautua sisään kertakäyttökoodilla. Kirjautuminen tehdään koodin avulla jottei sinun tarvitse näppäillä tietojasi kirjain kirjaimelta kaukosäätimellä tai ohjaimella.

Toimi siis näin:

1. Klikkaa kirjaudu sisään-kohdasta laitteessasi.
  2. Ruudulle ilmestyy teksti, jossa sinua pyydetään menemään osoitteeseen viaplay.fi/activate puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Kun olet päässyt toisella laitteella tälle viaplay.fi/activate sivulle, klikkaa television ruudussa olevaa kohtaa ’nouda koodi’.
  3. Syötä television ruudulle ilmestynyt koodi viaplay.fi/activate sivulla sille varattuun kohtaan.
  4. Seuraavaksi sivu pyytää sinulta käyttäjätilisi sähköpostiosoitteen ja salasanan puhelimessa, tabletissa tai tietokoneella. Syötä vielä kirjautumistietosi niin pääset kirjautumaan sisään automaattisesti Smart TV:seen, pelikonsoliin tai Apple TV:seen. Kirjautumisen jälkeen laite tallentaa käyttäjätilisi tiedot, eli jatkossa kirjautumista ei tarvitse tehdä erikseen.

Alla olevasta kuvasta näet miltä viaplay.fi/activate-sivu näyttää. Tällä sivulla syötät television ruudulla olevan koodin ja painat kohdasta ’kirjaudu sisään’.