NHL-lähetykset Viaplaylla

Urheiluasiakkaana näet kaikki NHL-ottelut Viaplayn kautta kaikilla tukemillamme laitteilla. Ottelut ovat katsottavissa sekä suorana lähetyksenä että 48 tunnin ajan jälkikäteen*.  Löydät kaikki ottelut urheilukalenterista. Tämän lisäksi sinulla on pääsy tietokoneella (PC/Mac) NHL.TV:n puolelle, josta löydät hieman extraa jääkiekon katseluun. Klikkaa tästä päästäksesi palveluun.

* Huomioithan, että osa toiminnoista on saatavilla vain tietyillä laitteilla. Lue lisää täältä.

Mikä on NHL.TV?

NHL.TV on NHL:n oma palvelu, josta löydät kaikki kauden ottelut ja voit katsoa niitä koska haluat – 48 tunnin jälkeenkin. Suorien lähetysten jälkeen näet ottelussa sen kohokohdat pieninä värikkäinä merkkeinä pelin aikajanassa, mikäli haluat käydä pelin läpi pikakelauksella.

Tulokset

Näet palvelusta kaikkien pelien tulokset sekä kohokohdat suoraan lähetyksen aikajanasta. Eri värien kohdalta löydät mm. ottelun aikana tehdyt maalit sekä muita tapahtumia, joiden avulla voit käydä katsomassa tärkeimmät tilanteet pikakelauksella.

Mikäli et halua nähdä tuloksia voit laittaa ne pois päältä kun avaat pelin ja valitset Settings sivun oikeasta yläkulmasta. Voit myös tehdä muutoksia muihin tietoihin sivustolla.

Selostus

Urheilukalenteristamme näet osan otteluista suomenkielisellä ja osan paikallisilla selostuksilla. NHL.TV:n puolelta taas voit itse valita haluatko katsoa ottelun koti- vaiko vierasjoukkueen selostuksilla. Mikäli toinen tai molemmat joukkueista tarjoaa ranskankielistä selostusta, on useimmiten valittavissa myös ns. kansainvälinen selostus.

Ongelmia NHL.TV:seen pääsyssä?

Mikäli sinulla on ongelmia NHL.TV:n käytön kanssa, tarkista ensin ettet ole sisäänkirjautuneena NHL.TV:seen. Avaa palvelu ja klikkaa oikeassa yläkulmassa olevan hahmon kohdalta. Kirjaudu ulos mikäli mahdollista.

Pääset palveluun menemällä Viaplayn urheilukalenteriin ja valitsemalla Valitse urheilu kalenterin reunasta. Klikkaamalla NHL.TV:tä pääset linkin kautta palveluun. Voidaksesi käyttää palvelua tulee sinulla olla Sport- tai Total -paketti Viaplay-tililläsi.

Huomioithan, että pääset NHL.TV-palveluun vain urheilukalenterin kautta, jonka vuoksi palvelu on vain käytettävissä tietokoneella (PC/Mac).