NHL Viaplayssa

Viaplay Total -paketilla pääset seuraamaan kaikki kauden aikana pelattavat ottelut. Katso Pohjois-Amerikan parhaiden jääkiekkojengien jännittävät ottelut kauttamme!

Minkä paketin tarvitsen NHL:n seuraamiseen?

Jotta voit katsoa otteluita Viaplaysta, tarvitset Viaplay Total -paketin. Pakettiin sisältyy lisäksi paljon muuta urheilusisältöä sekä valikoimastamme löytyvät leffat ja sarjat.

Lue lisää käyttäjätilin luomisesta sekä paketin tilaamisesta täältä.

Kuinka monta ottelua näytätte?

Näytämme kaikki kauden aikana pelattavat ottelut, mukaan lukien pudotuspelit. Lisäksi näytämme osan harjoituspeleistä, tarkistathan urheilukalenterimme https://viaplay.fi/urheilu.

Mistä löydän ottelut?

Löydät kaikki ottelut urheilukalenteristamme, https://viaplay.fi/urheilu. Napsauta sivun oikeasta yläkulmasta “Näytä aikataulu” ja voit myös suodattaa haluamasi urheilulajit, jotta ne ovat helpommin nähtävillä.

Voinko katsoa otteluita jälkikäteen?

Kaikki ottelut ovat katsottavissa Viaplayssa 48 tunnin ajan lähetyksen päättymisen jälkeen. Lue lisää tukemistamme laitteista täällä ja tarkista laitekohtaiset ominaisuudet täältä.

Onko Viaplayssa sitoutumisaikaa?

Ei, voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa. Maksat tilauksestasi kuukausi kerrallaan ja kuukausimaksu veloitetaan aina etukäteen.