Tarvitsetko apua?

Etsi Viaplayn kysymyksistä ja vastauksista!

Rekisteröi DNA-asiakkuutesi Viaplaylla

DNA:n kautta tilattuun Viasat-kanavapakettiin on nyt mahdollista aktivoida myös Viaplay kanavapaketin lisäksi. Täältä löydät lisää tietoa siitä kuinka rekisteröit DNA:n asiakkuutesi Viaplaylla.

Liitä katselumahdollisuus Viaplay-tiliin.
Voidaksesi käyttää Viaplayta DNA:n asiakkaana tulee sinun rekisteröidä asiakkuutesi Viaplaylla. Rekisteröintiin tarvitset henkilökohtaisen aktivointitunnuksen DNA:lta, sekä käyttöosoitteen postinumeron. Mikäli sinulla on jo Viaplay-tili*, voit rekisteröidä asiakkuuden jo olemassaolevalle tilillesi lisäämällä sen sähköpostiosoitteelle varattuun kenttään. Jos sinulla ei vielä ole tiliä, lisää kenttään sähköpostiosoite, jolla haluat luoda Viaplay-tunnuksen.

Klikkaa tästä päästäksesi aktivointisivulle

Mistä löydän DNA:n aktivointitunnuksen?
Uusille DNA:n asiakkaille lähetetään aktivointitunnus sähköpostitse. Jatkossa löydät tunnuksen DNA:n laskusta. Lisätietoa tunnuksesta saat DNA:n asiakaspalvelusta.

Mitä kaikkea näen Viaplaylta DNA:n asiakkaana?
DNA:n Viasat-kanavapaketin tilaus antaa sinulle Viaplaylla pääsyn kanavapakettiasi vastaavaan sisältöön. Esimerkiksi Viasat Jalkapallon tilaajana voit katsoa Viaplaylla ainoastaan jalkapallolähetyksiä, kun taas Viasat Urheilun tilaajana saat pääsyn kaikkiin Viaplaylla näytettävään urheilusisältöön.

Sain virheilmoituksen, että aktivointikoodini on jo rekisteröity. Mitä tämä tarkoittaa?
Tämä ilmoitus tarkoittaa että DNA-asiakkuutesi on jo rekisteröity Viaplaylle. Mikäli olit jo  kertaalleen syöttänyt tiedot aktivointisivulle ja hyväksynyt tiedot, kokeile kirjautua sisään juuri luomallesi tilille rekisteröinnin yhteydessä antamasi sähköpostiosoitteen ja asettamasi salasanan avulla.

Kun olet kirjautunut sisään Viaplay-tilillesi, klikkaa sivun oikeasta yläkulmasta oman nimesi kohdalta aukevasta valikosta kohtaa Tilin yhteenveto. Onnistuneesti aktivoitunut tilaus on näkyvissä tilin yhteenvedossa heti ensimmäisellä sivulla.

Sain ilmoituksen, että katsomani sisältö ei kuulu tilaukseeni. Mitä teen?
Viaplaylla katsottavissa oleva sisältö vastaa DNA:n kanavatilaustasi. Jos sinulla siis on Viasat jääkiekko, näet Viaplaylta vain jääkiekko-lähetykset. Mikäli haluat lisätä katseluoikeuksiasi, ota yhteyttä DNA:han päivittääksesi kanavatilaustasi laajemmaksi. Voit myös tilata Viaplay-paketin suoraan sivuiltamme.

*Huom! Mikäli sinulla on jo aktiivinen Viaplay-tilaus, tulee sinun irtisanoa paketti itse Tilin yhteenvedosta.

Oliko tästä artikkelista apua? 13
Ota yhteyttä meihin