Profiilit Viaplaylla

Vihdoinkin! Profiilit! Nyt sinulla on mahdollisuus omaan Jatka katselua -listaan eikä sinun tarvitse enää pohtia kuka katsoi ja mitä. Tallenna omat suosikit ihan omaan paikkaan, varmista että lapsilla on pääsy vain ikäisilleen sopivien ohjelmien pariin. Eikä siinä vielä kaikki, piristä ulkonäköä hauskoilla profiilikuvilla!

Eikö sinulla ole vielä profiileja? Ominaisuus lisätään asiakkaille porrastetusti, joten pidä silmällä tulevia päivityksiä!

Mitä tapahtuu, kun profiilit julkaistaan?

Nykyinen tilisi saa ihka ensimmäisen profiilin. Ei hätää! Tämän myötä pysyy Jatka katselua-lista siistinä eikä muiden katselut sekoita omaa seuraamistasi. Jos haluat luoda useita profiileja, klikkaa omaa profiiliasi ja lisää uusi. Voit tehdä profiileista henkilökohtaisempia valitsemalla oman profiili-kuvan.

Kuinka luon uusia profiileja?

Klikkaa oman nimesi kohdalta, kun olet sisäänkirjautuneena Viaplay-palvelussa. Siellä voit hallinnoida nykyisiä profiileja ja luoda uusia. Muilla laitteilla voit joko klikata kolmen viivan kohdalta vasemmassa yläkulmassa tai Profiili-painiketta oikeassa alalaidassa. Voit muokata sekä luoda uusia profiileja kaikilla laitteilla paitsi Apple TV:llä, joilla voit ainostaan vaihtaa profiilia.

Kuinka monta profiilia voin luoda?

Sinulla voi olla enintään 6 profiilia käyttäjätiliä kohden.

Kuinka monella laitteella voi katsella samanaikaisesti?

Voit katsoa 2:lla laitteella yhtäaikaa. Mobiililaitteilla voit myös ladata useita ohjelmia offline-tilaan. Lue lisää offline-tilasta täältä.

Rajoita katselua profiileilla

Suodata pois pienimmille lapsille sopimaton sisältö luomalla lasten profiili. Kun olet luonut lasten profiilin, voit suodattaa pois kaiken alle 7-vuotiaille sopimattoman sisällön. Mikäli jätät tämän vaihtoehdon valitsematta, on lasten profiililla pääsy kaikkeen Lapset-kategoriasta löytyvään sisältöön (n. 12v. saakka).

Hieman vanhemmille lapsille voit luoda tavallisen profiilin ja valita 15-vuotiaille sopivan suodatuksen. Tällöin kaikki sitä vanhemmille tarkoitetut ohjelmat poistuvat valikoimasta. Rajoittaaksesi ostosten tekoa, lue lisää alta.

Rajoita ostojen tekoa profiileilla

Vältä yllätyksiä ja aseta osto-rajoitus kaikille yksittäisostoille (vuokra- ja ostoelokuvat sekä PP-tapahtumat). Koodi pätee kaikilla profiileilla ja voidaan aktivoida Tilin yhteenvedon kautta selaimessa (klikkaa oman nimesi kohdalta oikeasta yläkulmasta).

Mikäli tilillä on ollut lapsilukko aktivoituna jo ennen profiileja, on sama koodi voimassa yksittäisostojen kohdalla profiilien julkaisun jälkeenkin.