Chromecast selaimessa

Päästäksesi alkuun Chromecastin kanssa tietokoneellasi tulee sinulla olla käytössäsi Google Chrome -selain.

Kun olet asentanut ja päivittänyt Chromecastin, olet valmis käyttämään sitä. Lue lisää Chromecastin asiakaspalvelusivuilta.

Avaa viaplay.fi ja valitse haluamasi ohjelma katsottavaksi. Mikäli et vielä näe Chromecast-ikonia oikeassa yläkulmassa, klikkaa kolmen pisteen kohdalta ja valitse ”Cast”.

Tämän jälkeen ruudulle ilmestyy lista löydetyistä laitteista. Valitse näkymästä oma laitteesi ja klikkaa sen kohdalta.

Aloita ohjelman toistaminen tietokoneellasi ja klikkaa soittimesta löytyvää chromecast-ikonia. Kun ikoni muuttuu punaiseksi, voit aloittaa ohjelman katselun suoraan Chromecastilla.

Voit helposti lopettaa toiston klikkaamalla samaa punaista Chromecast-ikonia, jolloin toisto jatkuu tietokoneellasi.