Pätkivä toisto – PC

Mikäli sinulla on ongelmia huonon/pätkivän toiston, kuten nopeiden kameran käännösten, kanssa PC:lläsi, varmista että laitteistokiihdytys-asetukset ovat kunnossa seuraavien ohjeiden mukaisesti.

Sinulle, joka käytät Google Chromea:

1. Paina kolmen pisteen kohdalta oikeasta yläkulmasta ja klikkaa kohdasta Asetukset.
  2. Etsi kohta Ohjelmisto(System), sinun tulee mahdollisesti avata vielä Lisäasetukset(Advanced Settings) sivun alalaidasta.
  3. Varmista, että kohdassa ”Käytä laitteistonkiihdytystä, kun mahdollista” (Use hardware acceleration when possible) ei ole raksia.

Käynnistä sen jälkeen selain uudelleen ja kokeile kuvanlaatua nyt.

Sinulle, joka käytät Mozilla Firefoxia:

1. Klikkaa kolmen raidan kohdalta sivun oikeasta yläkulmasta
  2. Valitse Preferences (mutterin näköinen kuvake) ja sen jälkeen Performance rullaamaan hieman alemmas valikossa.
  3. Ota valinta pois kohdasta Use recommended performance settings. Käynnistä selain tämän jälkeen uudelleen.