Pätkivä kuva

Siinä tapauksessa, että kuva pätkii, kannattaa käydä läpi Playstationin kuva-asetukset. Jos kuva on asetettu 1080p, niin se tarkoittaa sitä, että kuva on aina skaalattu tähän kokoon.

• Mene asetuksiin/Settings
  • Valitse näytön asetukset/display settings
  • Valitse Video output settings
  • Valitse HDMI

Valitse kaikki vaihtoehdot, koska silloin kuvan toisto on joustavampi.

Enemmän tietoa muilla kielillä, katso käyttäjäohjeet:

//manuals.playstation.net/document/sw/ps3/current/basicoperations/xmb.html

//manuals.playstation.net/document/dk/ps3/current/basicoperations/xmb.html

//manuals.playstation.net/document/no/ps3/current/basicoperations/xmb.html

//manuals.playstation.net/document/fi/ps3/current/basicoperations/xmb.html