Päivitä iPadin/iPhonen iOS –versio

Saadaksesi viimeisimmän version Viaplay-sovelluksesta suosittelemme, että sinulla on myös uusin iOS-versio asennettuna.

Viaplay-sovellusta ei enää päivitetä laitteilla, joissa on iOS 8 -versio tai aiempi. Mikäli sinulla on laitteessasi iOS 8 voit yhä jatkaa Viaplayn käyttöä, mutta emme tule julkaisemaan näihin versioihin uusia päivityksiä.

Joten saadaksesi käyttöön kaikkein uusimmat Viaplay-sovelluksen toiminnot, suosittelemme että sinulla on laitteessasi iOS 12.

Voit päivittää iPhonesi tai iPadisi viimeisimpään iOS-versioon langattomasti tai iTunesin kautta. Seuraa ohjeita täältä.