Ostettavat elokuvat Viaplayllä

Haluamme taata sinulle mahdollisuuden päästä katsomaan suosikkielokuviasi milloin tahansa Viaplayn avulla ja tämän kunniaksi olemme lanseeranneet uuden mahdollisuuden: Ostettavat elokuvat! Ostettuasi elokuvan, säilyy se Ostetut elokuvat -kategoriassa, ja pääset katsomaan sen milloin tahansa – niin monta kertaa kuin haluat.* Tämän lisäksi voit hyödyntää offline-toimintoamme (iOS, Android), joka mahdollistaa elokuvan lataamisen katsottavaksi myös ilman internet-yhteyttä.

Vuokraa & osta -osio on saatavilla aktiivisille tilaajille sekä myös käyttäjille, jotka haluavat katsoa elokuvia vain silloin tällöin. Voit rekisteröidä käyttäjätunnuksen palveluumme helposti oston yhteydessä. Katsoaksesi elokuvan sinun tulee olla kirjautunut sisään palveluumme.

* Viaplay pidättää oikeuden lopettaa vanhentuneiden formaattien ja teknologioiden tukemisen; voit ladata tai striimata elokuvan koska haluat, mutta vain siihen laitteeseen, joka on yhteensopiva ja tuettu Viaplayn nykyisten prosessien ja protokollien kanssa.

Lue lisää Vuokraa & osta -kategoriasta tästä.