Alennuskoodia ei voitu aktivoida

Onko sinulla alennuskoodi, mutta sen aktivointi ei onnistunut? Lue lisää mitkä seikat pätee alennuskoodin käytön yhteydessä ja mitä sinun kannattaa tarkistaa ennen kuin kokeilet uudelleen. Voit lukea lisää siitä kuinka aktivoit alennuskoodin täältä.

Asuinmaasi

Koodin, jota koetat käyttää, tulee olla voimassa siinä massa jossa asut. Mikäli olet saanut alennuskoodin Suomessa tulee koodi käyttää suomalaisella tilillä, jossa on suomalainen maksukortti. Tämän vuoksi emme voi taata että Ruotsista, Norjasta tai Tanskasta saadut koodit ovat aktivoitavissa suomalaisella tililläsi.

Maksutapa

Sinulla tulee olla aktiivinen maksukortti käyttäjätililläsi – myös silloin kun aktivoit maksutonta tilausta. Maksukortti tulee lisätä mm. studio-oikeuksien sekä alueasetusten vuoksi.

Sinua ei veloiteta maksuttomasta kaudestasi, kun rekisteröit koodin. Tarkistathan, että tilauksen loppusumma on oikein, kun vahvistat ostoa.

Onko sinulla ongelmia kortin lisäämisen/vaihtamisen kanssa? Lue lisää täältä.

Onko sinulla jo aktiivinen alennettu tilausjakso?

Oletko saanut alennuskoodin, mutta sinulla on jo maksuton kausi aktiivisena? Et voi lisätä alennuskoodia käyttäjätilillesi kun sinulla on jo aktiivinen kampanja käynnissä, mikäli koodi koskee samaa pakettia. Se onnistuu vasta meneillään olevan alennetun kauden viimeisen kuukauden aikana. Jos siis olet saanut 3kk koodin, jolla saat palvelun veloituksetta, voit aktivoida uuden koodin vasta 3. veloituksettoman kauden aikana.

Koskeeko koodisi toista kuin nykyistä pakettiasi? Kun aktivoit uuden koodin, päivittyy nykyinen pakettisi välittömästi ja uusi alennettu tilauksesi alkaa heti.

Kolme yhden hinnalla -kampanja

Oletko saanut viestiä Kolme yhden hinnalla -kampanjasta? Tarkista, että koetat aktivoida tarjousta samalla tilillä kuin mihin vastaanotit tarjouksen. Tarjous koskee vain tiettyä sähköpostiosoitetta, joten mikäli sinulla on 2 käyttäjätiliä voi koodin aktivointi epäonnistua mikäli koetat väärällä tilillä.

Mikäli olet jo kirjautuneena jollakin käyttäjätilillä, kirjaudu ulos ja koeta aktivoida linkkiä sähköpostista uudelleen.

Onko sinulla useita lahjakortteja, jotka haluat aktivoida?

Mikäli sinulla on useita lahjakortteja, jotka haluat aktivoida onnistuu se yksi koodi kerrallaan. Jos lahjakortilla saa useamman kuukauden veloituksetta, voit lisätä uuden lahjakortin tilillesi kun sinulla käyttäjälläsi on viimeinen veloitukseton kuukausi menossa.

Esim. jos sinulla on 3 veloituksetonta kuukautta, voit lisätä uuden koodin tilaukseesi 3. kuukauden aikana. Koodin voit lisätä osoitteessa viaplay.fi/redeem. Tulevat kuukausiveloitukset näet Tilin yhteenvedosta.