Omat suosikit

Voit lisätä haluamiasi Elisa Viihde Viaplayn elokuvia, sarjoja tai urheilutapahtumia omiin suosikkeihisi. Tämän ansiosta löydät lisäämäsi sisällön helposti kaikilla laitteilla kohdasta Omat suosikit.

Sisällön lisääminen suosikkilistalle on helppoa! Teet tämän painamalla pientä plus-merkkiä ohjelman omalla sivulla. Mikäli käytät Apple TV:tä, voit nykyään myös merkitä yksittäisiä jaksoja suosikkeihin koko sarjan sijasta.

Urheilulähetysten kohdalla käytössä on myös muistutustoiminto, joka muistuttaa suosikiksi merkkaamastasi ottelusta viisi minuuttia ennen sen alkamisajankohtaa. Toiminto on käytössä mobiililaitteilla ja vaatii, että Viaplay-sovelluksen ilmoitukset ovat sallittuina.

LAPSILLE” -valikon kautta ei ole mahdollista merkitä elokuvia tähdellä omiin suosikkeihin. Mikäli haluat lisätä lasten elokuvia omiin suosikkeihin, voit etsiä tiettyä elokuvaa tai vaihtoehtoisesti valita kategorian SARJAT > Lasten sarjat tai LEFFAT > Lapsille ja lisätä siten myös lasten elokuvia Omiin suosikkeihin.