Merkitse omiin suosikkeihisi elokuvia, sarjoja ja tapahtumia

Voit lisätä haluamiasi Viaplayn elokuvia, sarjoja tai urheilutapahtumia omiin suosikkeihisi. Tämän ansiosta löydät lisäämäsi sisällön helposti kaikilla laitteilla kohdasta Omat suosikit.

Sisällön lisääminen suosikkilistalle on helppoa! Teet tämän painamalla pientä tähtipainiketta sarjan, elokuvan tai urheilulähetyksen omalla sivulla. Mikäli käytät Apple TV:tä, voit nykyään myös merkitä yksittäisiä jaksoja suosikkeihin koko sarjan sijasta. Huomaathan, että tällä hetkellä ei ole mahdollista tähtimerkitä sarjoja Apple TV:llä.

Urheilulähetysten kohdalla käytössä on myös muistutustoiminto, joka muistuttaa suosikiksi merkkaamastasi ottelusta viisi minuuttia ennen sen alkamisajankohtaa. Toiminto on käytössä mobiililaitteilla ja vaatii, että Viaplay-sovelluksen ilmoitukset ovat sallittuina.

Vuokraa & osta -kategoria ei ole saatavilla tällä hetkellä kaikilla laittella (esim. iPhone, iPad tai Apple TV). Saadaksesi vuokratun tai ostetun sisällön näkyviin edellä mainituilla laitteilla, sinun tulee toimia seuraavasti: suorita vuokraus tai osto  laitteella, jolla kategoria on saatavilla ja lisää se tämän jälkeen suosikit listallesi painamalla tähtipainiketta. Lisätietoa edellä mainituista laitteista löydät painamalla tästä.

LAPSILLE” -valikon kautta ei ole mahdollista merkitä elokuvia tähdellä omiin suosikkeihin. Mikäli haluat lisätä lasten elokuvia omiin suosikkeihin, voit etsiä tiettyä elokuvaa tai vaihtoehtoisesti valita kategorian SARJAT > Lasten sarjat tai LEFFAT > Lapsille ja lisätä siten myös lasten elokuvia Omiin suosikkeihin.