Lisää elokuvia, sarjoja ja tapahtumia Omalle listalle

Viaplayssa voit lisätä omalle listalle elokuvia, sarjoja tai urheilutapahtumia, jotka ovat mielestäsi erityisen hyviä tai jotka haluat muistaa katsella myöhemmin. Lisäämäsi sisältö löytyy sitten Oma listani -valikosta kaikilla tukemillamme laitteilla.

Jos löydät elokuvan, jonka haluat todella katsoa, voit lisätä sen Omaan listaan napsauttamalla + elokuvan pikkukuvassa tai elokuvan sivulla. Sama koskee tietysti myös sarjoja ja urheilutapahtumia. Mikäli olet kirjautunut sisään Viaplay-sovellukseen mobiililaitteen kautta ja olet lisännyt tietyn ottelun luetteloon, saat myös muistutuksen 5 minuuttia ennen ottelun alkua, jos sinulla on ilmoitukset sallittuna Viaplay-sovelluksella. Huomioithan, että sarjoja ei tällä hetkellä ole mahdollista listata Apple TV: n kautta.

Vinkki: Jos olet vuokrannut tai ostanut elokuvan, tai olet aikeissa vuokrata tai ostaa elokuvan, niin teethän ensin ostoksen, ja sitten lisää elokuva Omalle listalle laitteella, jolla tarjoamme vuokra- ja ostoelokuvia. Tällä tavalla elokuva tai ottelu ilmestyy Omalle listallesi myös laitteilla, joilla emme tarjoa vuokra- ja ostoelokuvia. Voit tarkistaa millä laitteilla vuokra- ja ostoelokuvat ovat saatavilla täältä.