Olen saanut alennuskoodin Viaplay-pakettiin. Miten lisään sen?

Osa tarjouksista koskee ainoastaan uusia asiakkaita/käyttäjätilejä, tarkista sen vuoksi vielä mitkä ehdot koskettavat saamaasi kampanjatarjousta.

Näin rekisteröit alennuskoodisi uutena asiakkaana:

1. Mene osoitteeseen: https://account.viaplay.fi/redeem
  2. Syötä saamasi alennuskoodi sekä sähköpostiosoite, jota haluat käyttää ja klikkaa ”Jatka”.
  3. Täytä pyydetyt käyttäjätiedot ja valitse sen jälkeen ”Luo tili”, jonka jälkeen sinut ohjataan seuraavaan vaiheeseen.
  4. Studio-oikeuksien sekä täysi-ikäisyyden varmistamisen vuoksi tulee sinun valita maksutapa. Sinua ei kuitenkaan tulla veloittamaan tilauksesta ilmaisten kuukausien aikana. Mikäli et halua jatkaa palvelun tilaamista kampanjan jälkeen, voit irtisanoa paketin kotisivujemme kautta valitsemalla ”Tilin yhteenveto” ja ”Käsittele pakettia”. Varmista vielä, että alennus saamastasi kampanjasta on rekisteröity ennen kuin vahvistat tilauksen.

Näin rekisteröit alennuskoodisi nykyisenä asiakkaana:

1. Mene osoitteeseen: https://account.viaplay.fi/redeem
  2. Mikäli olet jo sisäänkirjautuneena Viaplayhin, syötät vain alennuskoodisi ja klikkaat ”Jatka”. Valmista!
  3. Jos taas et ole sisäänkirjautuneena, syötät alennuskoodin sekä jo rekisteröidyn sähköpostiosoitteesi ja klikkaat ”Jatka”.
  4. Kirjaudu sisään käyttäjätilillesi. Valmista!