Olen saanut alennuskoodin vuokraelokuvaan, miten aktivoin sen?

Jos olet saanut alennuskoodin vuokraelokuvaan (48 tunnin), niin sinun tulee surffata kotisivuillemme viaplay.fi/store rekisteröidäksesi koodin. Voit käyttää siis alennuskoodin ainoastaan tietokoneen avulla. Kun olet vuokrannut elokuvan löytyy se menuvalikon ”Ostetut elokuvat” -osiosta myös niillä laitteilla, joilla ostojen teko ei ole mahdollista. Pääset katselemaan vuokraelokuvaa 48 tunnin ajan ja sinä aikana on elokuva mahdollista katsoa niin monta kertaa kuin haluat.

Alhaalta löydät kaksi ohjetta, joista ensimmäinen on tarkoitettu nykyisille asiakkaillemme ja jälkimmäinen uusille asiakkaille.

Näin voit aktivoida alennuskoodisi, kun olet jo kirjautunut sisään:

1. Mene osoitteeseen www.viaplay.fi/store tietokoneellasi (koodi on käytettävissä vain tietokoneella).
  2. Valitse vuokraelokuva (ei ostoelokuva) ja klikkaa kohdasta ”Vuokraa hintaan — €”.
  3. Syötä saamasi koodi sille osoitettuun ruutuun vahvistaessasi ostoa.
  4. Klikkaa ”Käytä” -painikkeesta. Nyt voit katsella elokuvaa 48 tunnin ajan.
  5. Aloita vuokraelokuvasi katselu!

Näin voit aktivoida alennuskoodisi uutena asiakkaana:

1. Mene osoitteeseen www.viaplay.fi/store tietokoneellasi (koodi on käytettävissä vain tietokoneella).
  2. Valitse vuokraelokuva (ei ostoelokuva) ja klikkaa kohdasta ”Vuokraa hintaan — €”.
  3. Täytä tietosi ja klikkaa oikealta löytyvää tekstiä ”Käytä alennuskoodi”.
  4. Kirjoita koodisi ja paina sen jälkeen Vahvista.
  5. Klikkaa nappia ”Luo käyttäjätili”. Turvallisuussyistä sinun tulee rekisteröidä maksukorttisi tiedot mutta mikäli sinulla on alennuskoodi vuokraelokuvaan emme tule veloittamaan sinulta koko maksua.
  6. Viimeistele tilaus ja siirry katselemaan!