Ohjelmistopäivitys Philips

Varmistaaksesi, että viimeisin päivitys löytyy TV:stäsi, voi olla hyvä päivittää se manuaalisesti USB-tikkua sekä Philipsin kotisivua käyttäen.

• Vieraile sivulla //www.philips.co.uk/content/B2C/en_GB/support-home/support-software-and-drivers.html#card=SOUND_AND_VISION_GR%3ATELEVISIONS_CA
  • Etsi TV:n mallinumero hakukentästä ja selaa alas kohtaan ”Software & Drivers”.
  • Valitse ”Download file” kohdan ”Software update” alta
  • Klikkaa hiiren oikeanpuoleisella näppäimellä zip-tiedostoa ja valitse ”Pura”. Sen jälkeen siirrä tiedostot tyhjälle USB-tikulle.
  • Kun olet tehnyt nämä vaiheet, käynnistä TV:si ja liitä USB-tikku vapaaseen USB-porttiin. Päivitys tulee automaattisesti ruudulle – valitse sitten ”Päivitä/Update” jos vaihtoehto on valittavissa. Tietyissä malleissa sitä ei tarvitse tehdä erikseen.

Noin 15 minuutin kuluessa pitäisi päivityksen olla valmiina, jolloin Philipsin logo ilmestyy ruudulle. Ennen sitä on täysin normaalia, että ruutu menee välillä mustaksi. Kun näet Philipsin logon, suljet ja käynnistät television uudelleen. Päivitys on nyt valmis!