Ohjaile Viaplayta Google Home:n avulla

Google Home ja Google Mini on nyt lanseerattu Suomessa ja se tarkoittaa, että voit ohjailla Viaplayta helpoilla äänikomennoilla englanniksi sekä muilla pohjoismaisilla kielillä (ruotsi, norja, tanska)*. Yhdistämällä Google Home- tai Google Mini -kaiuttimesi Chromecastiisi Google Home -sovelluksen kautta, voit aloittaa katselun tarvitsematta käydä koko palvelua läpi löytääksesi juuri haluamasi nimikkeen. Voit lopettaa kaukosäätimen etsimisen sohvatyynyjen välistä ja sen sijaan heijastaa elokuvia ja tv-sarjoja suoraan televisioosi yksinkertaisilla ääniohjeilla. Lue lisää kuinka sen toiminnasta alta.

Mikä on Google Home/Google Mini?
Google Home/Mini on ensimmäinen kaiutin koskaan, joka pystyy käsittelemään äänikomentoja englanniksi ja muilla pohjoismaisilla kielillä (ruotsi, norja, tanska)* ja Viaplay on yhteensopiva laitteen kanssa jo nyt.

Mitä tarvitsen voidakseni käyttää äänikomentoja Viaplayn kanssa?
Tarvitset Google Home – tai Google Mini -kaiuttimen, Android/iOS -mobiililaitteen jossa on Google Home -sovellus asennettuna sekä Chromecastin tai vaihtoehtoisesti Android TV:n sisäänrakennetulla Chromecastilla.

Miten pääsen käyntiin Google Home:n kanssa?
Aloita lataamalla Google Home -sovellus puhelimeesi/tablettiisi. Yhdistä Google Home/Google Mini -laitteesi sekä Chromecastisi samaan langattomaan verkkoon(wifi), kuin johon puhelimesi/tablettisi on yhdistetty. Koska laitteiden sekä toimintojen käyttö tapahtuu saman verkon kautta, on tämän vaiheen suoritus tärkeää.

Lue lisää Google Home:n ja Viaplayn aktivoinnista sekä mitä äänikomentoja voit käyttää täältä.

*Huomioithan, ettei laitteelle ole vielä suomenkielistä tukea.