Näin pääset käyntiin Viaplayn kanssa

Jotta pääset käyntiin Viaplayn kanssa aloitat luomalla tilin sivulla viaplay.fi. Halutessasi voit myös lukea lisää palvelusta ennen rekisteröitymistä.

Ollessasi kotisivullamme klikkaat kohtaa Tilaa, jonka löydät sivun yläriviltä. Valitse tämän jälkeen haluamasi paketti. Valittavanasi on kolme pakettivaihtoehtoa: Viaplay, Viaplay Sport ja Viaplay Total. Painamalla kohtaa Lue lisää tarjonnasta löydät lisää informaatiota kyseisestä paketista.

Pakettivaihtoehdot ovat seuraavanlaiset:

• Viaplay Total 34,99€/kk. Urheilun ja viihteen suurkuluttajille. Sisältää kaikki sarjat, elokuvat, lastenohjelmat sekä urheilutarjontamme. (ei PPV)
  • Viaplay Urheilu 29,99€/kk. Kaikki paitsi elokuvat. Sisältää tarjolla olevat sarjat, lastensarjat sekä urheilutarjontamme. (ei PPV)
  • Viaplay 9,99€/kk, kahden viikon veloitukseton kokeiluaika uusille asiakkaille. Erityisesti sarjojen ja elokuvien ystäville. (ei PPV)

Lue lisää PPV-tapahtumista tästä.

Kun olet valinnut haluamasi paketin, painat paketin alapuolelta löytyvää painiketta ja voit siirtyä eteenpäin tilauksesi kanssa. Mikäli taas haluat ainoastaan käyttää Viaplay Vuokraa & osta -kategoriaa, etkä tilata mitään pakettia, voit rekisteröityä täältäKun olet valinnut haluamasi paketin tulet rekisteröintisivulle, täytä tällä sivulla tarvittavat tiedot ja valitse Luo käyttäjätili. Mikäli sinulla on alennuskoodi voit täyttää sen kohtaan Käytä alennuskoodi, jonka löydät ruudusta sivun oikealta puolelta. Ethän unohda vahvistaa alennuskoodiasi.

Tämän jälkeen täytät vain maksutietosi ja vahvistat oston, jonka jälkeen voit aloittaa katselun vaikka heti! Mikäli haluat lukea lisää laitteista joilla voit käyttää Viaplaytä, löydät lisätietoja näistä sivulta: viaplay.fi/devices . Tarkempia tietoja miten pääset alkuun näiden laitteiden kanssa löydät asiakaspalvelu -sivuiltamme otsikon Laitteet alta.