Tarvitsetko apua?

Etsi Viaplayn kysymyksistä ja vastauksista!

Näin pääset käyntiin Viaplayn kanssa

Päästäksesi käyntiin Viaplayn kanssa tulee sinun luoda tili, liittää maksukortti tilille sekä valita paketti. Mikäli haluat ainoastaan vuokrata tai ostaa elokuvia ei sinulla tarvitse olla aktiivista tilausta.

Mikäli haluat lukea lisää millä laitteilla voit käyttää Viaplayta, lue lisää täältä: http://viaplay.fi/devices. Voit myös vertailla toimintoja eri laitteilla täällä.

Valitse paketti

Viaplayssa on tarjolla kaksi eri kuukausipakettia, joiden väliltä valita:

Huomioithan, että kertaostokset (vuokra- ja ostoelokuvat sekä PPV-tapahtumat) eivät kuulu kuukausitilaukseen. Sinulla on myös mahdollisuus lisätä Kanavat tilaukseesi, lue lisää alta.

Paketti aktivoituu heti kun vahvistat oston ja voit aloittaa katselun. Tilauksen voit irtisanoa koska tahansa sivuiltamme Tilin yhteenvedon kautta.

Kanavat

Kun luot tiliä on sinulla mahdollisuus lisätä Kanavat-palvelu pakettiisi heti alusta lähtien 5€ kuukausihintaan tavallisen pakettisi lisäksi. Lisätoiminnon avulla voit yhdistää tavallisen tv-katselun sekä suoratoistopalvelun mukavuudet. Valintaruudussa näet pakettiin sisältyvät kanavat. Kanavat ovat katsottavissa lähes kaikilla tukemillamme laitteilla, lue lisää täältä.

Huom! Voidaksesi lisätä Kanavat tilaukseesi tulee sinun tilata jokin kuukausipaketeistamme. Näytämme kaikki kanavat sellaisenaan, joten asetelma on samanlainen kuin televisiossakin. Osa kanavista saattaa tämän vuoksi olla ilman tekstityksiä. Osa lastenkanavien ohjelmista saattaa olla puhuttu ruotsiksi tai englanniksi.

Kampanjakoodi

Jos sinulla on kampanjakoodi Viaplayn pakettiin, voit rekisteröidä sen täältä riippumatta siitä mihin pakettiin koodi oikeuttaa. Syötä koodi sille osoitettuun kenttää ja jatka tilaukseen. Luo tili mikäli sinulle ei vielä sellaista ole, muussa tapauksessa kirjaudu sisään.

Lisää maksukortti tilille ja aktivoi tilaus. (Kortti tulee lisätä tilille mm. studio-oikeuksien vuoksi sekä täysi-ikäisyytesi varmistamiseksi.) Varmistathan, että summa on oikein ennen aktivointia.

Tilin yhteenvedosta näet tulevat veloitukset ja voit sitä kautta tehdä muutoksia pakettiisi.

Mikäli sinulla on vuokraelokuvaan oikeuttava koodi, et tarvitse aktiivista tilausta. Lue lisää täältä.

Viasat-kanavapaketin tilaaja?

Mikäli sinulla on valittu Viasatin kanavapaketti joko suoraan Viasatilta tai muun yhteistyökumppanimme kautta, saat Viaplayn veloituksetta. Tällöin tulee sinun aktivoida asiakkuutesi asiakasnumeron tai muun tunnistuksen kautta.

Saat käyttöösi saman sisällön kuin Viasat-kanavillasikin on, esim. Leffa- ja Jalkapallo -kanavat Viasatilla antaa pääsyn elokuviin sekä jalkapallo-otteluihin Viaplaylla. Voit aktivoida Viaplayn täältä.

Valitse palveluntarjoajasi ja syötä vaadittavat tiedot. Huomioithan, että mikäli sinulla on aktiviinen Viaplay-tilaus, tulee sinun irtisanoa se itse niin halutessasi.

Lisää maksukortti

Tilille tulee lisätä maksukortti tilauksen aktivoinnin yhteydessä, jopa silloin kun aktivoit tilauksen kampanjakoodin kera. Tämä johtuu mm. studio-oikeuksista sekä täysi-ikäisyyden varmistamisesta. Mikäli kortin lisäämisen kanssa on ongelmia, varmistathan että:

  • Kortti on Visa tai Mastercard.
  • Kortti on suomalaisen pankin myöntämä.
  • Visa-kortin käytön yhteydessä ”Verified by Visa” on aktivoituna, vaihtoehtoisesti ”Mastercard Secure Code” Mastercard-korttia käyttäessä. Mikäli olet epävarma käytäntöjen toiminnasta, vieraile pankkisi nettisivuilla tai ole yhteydessä pankkiisi.
  • Kortille ei ole asetettu käyttörajoituksia, jotka eivät salli esim. internet-ostoja. Voit useimmiten tehdä muutoksia rajoituksiin internet-pankista tai vaihtoehtoisesti olemalla pankkiin yhteydessä.
  • Kortilla ei ole riittävästi katetta. Myös kokeilukautta aloittaessa tulee kortilla olla vähintään 1€. Kortin voimassaolo tarkistetaan 1€:n suuruisella katevarauksella, joka palautuu automaattisesti takaisin tilillesi tarkistuksen jälkeen.

Mikäli koetat suorittaa ostoa mobiililaitteella (puhelin/tabletti), kokeilethan kortin rekisteröintiä tietokoneella. Jos käytössäsi on jo tietokone, kokeilethan toista selainta.

Oliko tästä artikkelista apua? 82
Ota yhteyttä meihin