Näin pääset alkuun PlayStationin kanssa

Löydät Viaplay-sovelluksen kohdasta TV-/Videopalvelut, joka sijaitsee Playstationisi aloitussivulla. Mikäli et löydä sitä johtuu tämä todennäköisesti siitä, että sovellusta ei ole ladattu konsolillesi tai siinä on vanhentunut ohjelmistopäivitys. Päivittääksesi ohjelmiston siirryt Asetukset-kohtaan jonka löydät aloitussivulta.

On myös hyvä pitää mielessä, että sinun tulee olla sisäänkirjautuneena Playstation Networksiin(PSN) jotta sovellus lähtee toimimaan ja yhdistyy nettiin. Riittää että sinulla on tavallinen PSN-tili, PlayStation Plus ei siis ole pakollinen.

Sovelluksesta on esimerkkikuva alhaalla. Pääkategoriat löytyvät Start-menun alta oikealta ylhäältä.

startsida