Näin pääset alkuun Chromecastin kanssa

Jotta pääset käyntiin Chromecastisi kanssa aloitat asentamalla sen TV:seesi, mikäli tarvitset apua tässä löydät selkeät ohjeet Googlen kotisivulta.

Kun olet asentanut Chromecastisi tulee sinun aloittaa katselu ja klikata Chromecast-symbolia niin materiaali näkyy TV:si ruudulla.

Voit käyttää Chromecastiasi yhdessä tietokoneen kanssa tai älypuhelimien ja tablettien kanssa jotka käyttävät Android tai iOS käyttöjärjestelmää. Klikka linkkejä mikäli haluat tietoa Chromecastin käytöstä juuri sinun laitteellasi.