Näin pääset alkuun Android-puhelimen tai tabletin kanssa

Päästäksesi alkuun Viaplayn kanssa Android-laitteellasi tulee sinun ladata Viaplay-sovellus laitteellesi. Löydät sen Google Play Kaupasta. Sovellus on tuettu laitteilla, joissa on Android 5-versio tai uudempi. Aloita siis etsimällä Viaplay-sovellus Google Play Kaupasta ja klikkaa kuvaketta aloittaaksesi latauksen. Voit etsiä uusia appeja Play Kaupasta painamalla Suurennuslasia.

Aloita latauksen valitsemalla Asenna. Mikäli et ole jo sisäänkirjautuneena Google-tililläsi pyytää järjestelmä sinua kirjautumaan sisään tässä vaiheessa. Sovelluksen kuvake ilmestyy täten myös puhelimesi kotinäyttöön/valikkoon. Tämän jälkeen tulee sinun vain kirjautua sisään Viaplay-tilillesi ja voit aloittaa katselun!