Moniajo Viaplayn kanssa

Uusissa iPadeissä, joissa on asennettuna iOS 9 ja sitä myöhemmät versiot, on mahdollisuus pienentää video pienemmäksi kuvaksi moniajoon, eli voit käyttää useampaa ohjelmaa samanaikaisesti. Esimerkiksi sähköpostin lähettämisen ajaksi ei tarvitse enää pysäyttää katselua, vaan tämän ominaisuuden vuoksi videon toisto jatkuu kuvan reunassa.

Jos et halua jatkaa katselua, kun poistut Viaplaystä, niin voit tietysti sulkea ominaisuuden. Tämän jälkeen ominaisuus ei ole käytössä ohjelmissa, jotka tukevat kuva kuvassa -ominaisuutta, mutta voit helposti ottaa sen taas käyttöön heti, kun haluat. Näin voit valita moniajon pois päältä:

1. Valitse Yleiset
2. Valitse Moniajo
3. Vaihda asetus pois päältä

Jos haluat käynnistää kuva kuvassa -ominaisuuden, niin saat sen käyntiin painamalla symbolia alhaalla oikeassa alakulmassa. Jos poistut sovelluksesta moniajon ollessa käytössä (1), niin voit mennä takaisin ohjelmaan ja jatkaa katselua (2), tai voit myös keskeyttää toiston tai pysäyttää sen kokonaan (3).

pip finska