Miten lataan sisältöä iPhonelleni tai iPadilleni?

Saadaksesi tietoa siitä miten voit ladata sisältöä Android-laitteelle, klikkaa tästä.

Tarjoamme puhelimille sekä tableteille offline-toiminnon, jonka avulla saat elokuvia ja tv-sarjoja mukaan matkoille tai esimerkiksi lentokoneeseen, jossa ei ole internet-yhteyttä. Ladattu sisältö säilyy laitteesi sisäisessä muistissa ja tekijänoikeussyistä johtuen sisältöä ei voi tallentaa muistikortille.

• Tilaukseen kuuluvien sarjojen ja elokuvien lataaminen
    Ladattu sisältö on saatavilla 30 päivänajan lataamisesta.
  • Vuokraelokuvien lataaminen*
    Tilauksen tekemisen jälkeen voit katsella vuokraamaasi elokuvaa niin monta kertaa kuin haluat 48 tunnin Jos haluat esimerkiksi ladata elokuvan offline-katselua varten 24 tunnin jälkeen vuokraamisesta, on elokuva saatavilla offline-listassa vielä 24 tunnin ajan 48 tunnin katseluoikeudesta johtuen.
  • Ostettavien elokuvien lataaminen*
    Ostettavat elokuvat säilyvät offline-tilassa ja ovat katseltavissa siihen asti, kunnes itse poistat elokuvan listasta.

*Löydät osto- ja vuokraelokuvasi helposti ja nopeasti ”Katso” välilehdestä ”Vuokratut tai ostetut elokuvat” kohdan alta.

Näin voit ladata sisältöä laitteellesi:

1. Voit asettaa Offline-filtterin avulla näkyväksi ainoastaan ohjelmat, jotka ovat ladattavissa offline-tilaan. Filtterin voit aktivoida Tili -välilehdestä. Mikäli et ole yhditettynä wifi-verkkoon, tulee sinun aktivoida lataukset mobiilidatan avulla. Suosittelemme tätä ainoastaan silloin, kun käytössäsi on rajaton mobiilidata, muutoin sisältö ladataan puhelinliittymääsi sisältyvän mobiilidatan avulla.
  2. Ladataksesi sisältöä mene haluamasi elokuvan tai sarjan jakson kohdalle ja valitse ”Tallenna offline”.
  3. Sovelluksen ”Tallennettu offline” -välilehdestä pääset katselemaan laitteeseesi latauksessa olevaa ja ladattua sisältöä sekä kuinka paljon tilaa sisältö vaatii.
  4. Poistaaksesi latauksen offline-tilasta paina oikeasta yläkulmasta löytyvää Muokkaa-painiketta ja valitse ”Poista”.

Elokuvien tiedostojen koko on yleensä 2-3 Gb tienoilla, kun taas sarjojen jaksojen koko saattaa vaihdella 700 Mt ja 2 Gb välillä. Animoidut sarjat ja elokuvat vaativat yleisesti hieman vähemmän tilaa.

Klikkaa suurentaaksesi kuvaa.