Tarvitsetko apua?

Etsi Viaplayn kysymyksistä ja vastauksista!

Löydät vastaukset yleisiin kysymyksiin täältä:

Miten lataan sisältöä iPhonelleni tai iPadilleni?

Saadaksesi tietoa siitä miten voit ladata sisältöä Android-laitteelle, klikkaa tästä.

Tarjoamme puhelimille sekä tableteille offline-toiminnon, jonka avulla saat elokuvia ja tv-sarjoja mukaan matkoille tai esimerkiksi lentokoneeseen, jossa ei ole internet-yhteyttä. Ladattu sisältö säilyy laitteesi sisäisessä muistissa ja tekijänoikeussyistä johtuen sisältöä ei voi tallentaa muistikortille.

Jos haluat ladata ostettavan tai vuokrattavan elokuvan Viaplay-sovellukseen tulee sinun tilauksen jälkeen lisätä elokuva suosikkeihisi nettisivujemme kautta. Tällä hetkellä emme tarjoa osto- tai vuokrausmahdollisuutta iOS-sovelluksessamme, mutta pääset elokuviin käsiksi Omat suosikit -osion kautta. Merkattuasi elokuvan tähdellä löytyy se suosikit-osiosta ja voit ladata sen laitteellesi sitä kautta.

 • Tilaukseen kuuluvien sarjojen ja elokuvien lataaminen
  Ladattu sisältö on saatavilla 30 päivänajan lataamisesta.
 • Vuokraelokuvien lataaminen
  Tilauksen tekemisen jälkeen voit katsella vuokraamaasi elokuvaa niin monta kertaa kuin haluat 48 tunnin Jos haluat esimerkiksi ladata elokuvan offline-katselua varten 24 tunnin jälkeen vuokraamisesta, on elokuva saatavilla offline-listassa vielä 24 tunnin ajan 48 tunnin katseluoikeudesta johtuen.
 • Ostettavien elokuvien lataaminen
  Ostettavat elokuvat säilyvät offline-tilassa ja ovat katseltavissa siihen asti, kunnes itse poistat elokuvan listasta.

Näin voit ladata sisältöä laitteellesi:

 1. Ladataksesi sisältöä mene haluamasi elokuvan tai sarjan jakson kohdalle ja valitse ”Tallenna offline”.
 2. Sinulla on myös mahdollisuus tarkastella ainoastaan offline-tilaan ladattavaa sisältöä, jonka saat asetettua valikon alareunasta.
 3. Sovelluksen ”Tallennettu offline” -välilehdestä pääset katselemaan laitteeseesi latauksessa olevaa ja ladattua sisältöä sekä kuinka paljon tilaa sisältö vaatii.
 4. Poistaaksesi latauksen offline-tilasta paina oikeasta yläkulmasta löytyvää Muokkaa-painiketta ja valitse ”Poista”.

Yleensä yksi elokuva vie n. 2-3 gigatavua ja sarjan jakso 700 megatavusta kahteen gigatavuun riippuen pituudesta ja koosta.

  

Oliko tästä artikkelista apua? 52
Ota yhteyttä meihin