Mitä virhekoodi 6001 tarkoittaa?

Virhekoodi 6001 voi johtua useasta eri tilanteesta ja riippuen siitä milloin koodi ilmestyy juuri sinun laitteellasi, toimit eri tavoin.

• Ostaessasi vuokraelokuvaa:
    – Jos yrität tehdä tilausta mobiililaitteella, kokeilethan sen sijaan tietokonetta. Jos käytät jo tietokonetta, kokeilethan toista selainta.
    – Tarkistathan, että käyttämälläsi luottokortilla on tarpeeksi katetta.
    – Tarkistathan myös ettei kortillasi ole internetmaksu-estoa, tämäkin voi estää vuokrauksen ja aiheuttaa virhekoodin.
    – Välillä voi virhekoodi myös ilmestyä mikäli rekisteröimäsi kortti on vanhentunut. Siinä tapauksessa tulee sinun päivittää maksutietosi järjestelmäämme, jonka teet nopeasti ja helposti seuraamalla seuraavia ohjeita.
  • Katsossesi muuta materiaalia (sarjat & elokuvat):

Mikäli virhekoodi ilmestyy muun sisällön kuin vuokra- ja ostoelokuvien kohdalla johtuu tämä usein siitä, että lataamme paraikaa kyseistä materiaalia palveluun – esimerkiksi mikäli jakson on määrä ilmestyä klo 20 jälkeen, on yleensä juuri julkaisussa.

Näissä tilanteissa suosittelemme odottamaan hetken ja yrittämään katselua myöhemmin uudelleen jolloin katselun tulisi onnistua ongelmitta.